14. juni 2021

U17: Smalt nederlag i Vejle

SIF havde ikke marginalerne på sin side lørdag i Vejle og måtte derfor se sig slået 2-1.

I en kamp, hvor hvert hold havde dominans i en halvleg, endte lørdagens opgør i Vejle mellem VB og SIF med en hjemmesejr på 2-1.

– Mange drenge leverede på et godt niveau og viste gode kompentencer, men vi var ikke helt dygtige nok til at få de små marginaler til at vippe over til vores fordel, siger U17-træner Casper Røjkjær om kampen.

SIF havde i 1. halvleg vinden i ryggen og da først SIF’erne fandt fodfæste i kampen, trykkede de Vejle godt i bund og viste fint spil samtidig med, at de skabte de muligheder, der skulle til for at score.

Det var desværre Vejle, der kom foran på et flot saksespark til, men SIF kom hurtigt tilbage med mål af Marko Rasmussen, der modtog en flot bold fra Malthe Wallin, tog et træk ind i banen og sendte med en god afslutning bolden op i “det lange hjørne.” 1-1 var stillignen ved pausen.

I 2. halvleg var var det SIF’s tur til at kæmpe med vinden i ansigtet. Det var svære betingelser, som SIF heller aldrig rigtig fik løst.

– Vi var meget låste i vores opbygningsspil og fandt aldrig de rigtige løsninger, som der ellers var muligheder for. Vi lavede samtidig en fejl mod slutningen af kampen, og det kostede det ene point, konstaterer Casper Røjkjær.

U17 Liga-holdet har stadig tre kampe tilbage inden sommerferien. Første opgør er på lørdag, hvor FC København kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 15.30.

Kampen i tal:
U17 Liga, 25, runde, lørdag 12. juni kl. 15.00 i VB Parken:
Vejle – SIF U17 2-1 (1-1)
Mål: 1-0 Sidney Powell Osei (38.), 1-1 Marko Rasmussen (39.), 2-1 Alexander Rosengaard Engqvist (70.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen