14. juni 2021

U19 faldt sammen efter pausen

Efter en god 1. halvleg og 0-0 ved pausen fik SIF’s U19-mandskab problemer i 2. halvleg. FC Nordsjælland vandt 4-0 på JYSK park.

SIF’s U19-hold spillede en rigtig god første halvleg lørdag middag mod FC Nordsjælland på JYSK park og gik til pausen med 0-0. Men niveauet hos hjemmeholdet faldt efter pausen, og så kunne gæsterne fra Farum tage hjem med en sejr på 4-0.

– Jeg er træt af, at vi falder så meget sammen i 2. halvleg, men jeg synes, at det var flot, at vi matchede dem så godt i 1. halvleg, og af de 15 spillere, vi havde med i dag, er der kun to, der ikke fortsætter efter sommerferien, så der er noget godt at bygge videre på, siger U19-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

SIF havde justeret lidt på presspillet op til kampen, og det løste spillerne rigtig fint i 1. halvleg. De formåede at holde gæsterne fra mange afslutninger, og når der var optræk til en chance imod, var drengene gode til at bakke op. Lasse Kaihøj havde en stor mulighed, som han burde have fået mere ud af.

Efter pausen fik SIF det langt sværere, og hjemmeholdet holdt kun stand indtil en times spil. Her scorede FC Nordsjælland deres første mål, og de tre resterende mål faldt derefter indenfor et kvarter.

Kampen var sæsonens næstsidste. Sidste opgave for Jesper Mikkelsens mandskab er på lørdag kl. 12.00 på udebane i Lyngby.

U19 Liga, 16. runde, lørdag 12. juni kl. 12.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Nordsjælland 0-4 (0-0)
Mål: 0-1 William Kumado (57.), 0-2 Christoffer Palm (64.), 0-3 Malte Karoli (69.), 0-4 Jonas Lyshøj (76.)