1. december 2019

U17 sendt ud af pokalen

U17 sendt ud af pokalen

Med et nederlag på 0-5 til Viborg blev SIF’s U17-hold sendt godt og grundigt ud af årets udgave af DBU Jyllands pokalturnering.

SIF’s U17-hold blev lørdag sendt godt og grundigt ud af årets pokalturnering med et nederlag på 0-5 til Viborg FF.

– Lørdagens præstation var langt under niveau! Manglende energi og kvalitet på bolden var udslagsgivende for resultatet, siger assistent-trænerduoen Lasse Merring-Mikkelsen og Matias Vestergaard, der vikarierede for cheftræner Casper Røjkjær, der følger U16-landsholdet i Tyrkiet.

SIF indledte kampen godt, og havde en stor chance efter ét minut. Den blev ikke udnyttet, og i stedet kom Viborg foran efter fem minutter på et hjørnespark. Efter 12 minutter brændte SIF en friløber fra midten, og derefter sad hjemmeholdet på det hele. Viborg kom på både 2-0 og 3-0 inden pausen.

I 2. Halvle, var VFF igen i teten og kom foran 4-0 og 5-0 midt i anden halvleg.

– Vi var ikke i nærheden af at ændre på kampens resultat. og spillede virkelig langt under niveau. VFF ville det langt mere end os. Vi havde rigtig svært ved at få bolden ført fremad, og når det lykkes at komme i nærheden af deres mål, manglede kvaliteten i den sidste aktion, siger Lasse Merring-Mikkelsen og Matias Vestergaard.

Kampen i tal:
U17, DBU Jyllands pokalturnering, 3. runde, lørdag 30. november kl. 12.00 på Viborg FF’s anlæg:
Viborg FF – Silkeborg IF 5-0 (3-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen