1. december 2019

Stort nederlag afslutter U19-året

Stort nederlag afslutter U19-året

SIF’s U19 Liga-hold måtte lørdag se sig slået 1-5 af FC Nordsjælland i årets sidste liga-kamp.

SIF’s U19-talenter sluttede liga-efteråret af med et nederlag lørdag mod FC Nordsjælland i Farum. 5-1 vandt det nordsjællandske hjemmehold.

– Kampen blev lidt sigende for dette halve år, hvor der i perioder har været gode takter med bolden, men ikke lange perioder nok, og hvor vi defensivt ikke har været dygtige nok og lukket alt for nemme mål ind. Alt dette har vi nu god tid til at øve, inden sæsonen starter igen sidst i februar, siger Jesper Mikkelsen, der må konstaterer, at U19-holdet overvintrer på 10. pladsen med 11 point efter 12 kampe.

SIF kom ellers foran ved Alexander Lind efter fem minutter på en fin omstilling. Kampbilledet i 1. halvleg var med FC Nordsjælland meget på bolden, mens SIF fik mange muligheder for at komme til afslutninger efter omstillinger.

– Vi manglede dog lidt kvalitet og til tider ro til at komme det sidste stykke mod mål. Vi lavede en opspilsfejl efter 30 minutter, som de udnyttede til at udligne, sgier Jesper Mikkelsen.

Frederik Carstensen var alene igennem i starten af 2. halvleg, men tog et for langt træk, så chancen løb ud i sandet. I stedet scorede hjemmeholdet til 2-1 og 3-1, hvilket knækkede SIF’erne. Derfra blev SIF-drengene løbet lidt over ende til sidst.

– Jeg er ærgerlig over, at det til sidst ender med så klart et nederlag, for vi var godt med i en time. Jeg synes dog ikke, vi var så gode, som vi kunne, og vi smed for mange bolde for nemt, konkluderer Jesper Mikkelsen.

Første opgave på den anden side af vinterpausen er udekamp i Vejle lørdag 29. februar.

Kampen i tal:
U19 Liga, 13. runde, lørdag 30. november kl. 13.00 på Farum Park:
FC Nordsjælland – Silkeborg IF 5-1 (1-1)
Mål for SIF: Alexander Lind

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen