1. december 2019

To SIF-talenter med i dansk triumf

To SIF-talenter med i dansk triumf

Med en 3-2 sejr lørdag over Belgien vandt det danske U16-landshold en stærkt besat mini-turnering i Tyrkiet. SIF-talenterne Jonathan Pank og Lasse Kaihøj var med til at sikre triumfen.

De to SIF-talenter Jonathan Pank og Lasse Kaihøj var begge med fra start, da det danske U16-landshold vandt 3-2 over Belgien i en mini-turnering i Tyrkiet. Med sejren blev Danmark også samlet vinder af den stærkt besatte turnering efter tidligere på ugen at have spillet uafgjort mod Portugal og vundet over Tyrkiet.

Danmark havde det svært i 1. halvleg og var i lørdagens kamp bagud 0-2 ved pausen, hvor Jonathan Pank blev taget ud.

– Jonathan fik spillet et par gode bolde i dybden og viste gode sparkefærdigheder med begge ben. Jeg synes, at han forsøgte at holde lidt sammen på tropperne i en svær 1. halvleg, siger SIF’s U17-træner Casper Røjkjær om SIF-talentets indsats. SIF-træneren overværer turneringen i den tyrkiske middelhavsby Side.

Lasse Kaihøj fortsatte på banen efter pausen, hvor danskerne satte sig massivt på opgøret i de første minutter. Det lykkedes også Danmark at lave to hurtige mål.

Lasse Kaihøj var stærkt medvirkende til mål nummer to, da han suste fra sin direkte modstander og sendte bolden ind i feltet. Danskerne brugte nogle forsøg inden Gustav Vinter (OB) fik skovlet bolden i mål.

Det tredje mål til Danmark var Lasse Kaihøj ophavsmand til, da han gled på tværs af banen og flot fandt  en fremadstormende dansk angriber – Oliver Sylvest (Lyngby) i dybden. Lyngby-spilleren gjorde det uden problemer til 3-2 til Danmark.

– Lasse viste igen sin farlighed, og modstanderne har også på internationalt niveau svært ved at matche hans speed på de første meter. Han har vist et fint blik for sine medspillere og har sat flere farlige angreb op for Danmark, siger Casper Røjkjær om SIF-angriberens indsats.

Belgien pressede mod slutningen af kampen, men som tidligere i turneringen forsvarede Danmark sig godt som en samlet enhed.

Sejren sikrede Danmark en flot førsteplads i den stærkt besatte turnering.

Læs også: SIF-talent i hovedrolle i landsholds-sejr

Læs også: Pank fik fuld tid i dansk remis

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen