27. november 2019

Pank fik fuld tid i dansk remis

SIF-talentet Jonathan Pank var med i hele kampen, da det danske U16-landshold spillede 1-1 mod Portugal mandag. Lasse Kaihøj fik ikke spilletid.

SIF-talentet Jonathan Pank var med i hele kampen, da det danske U16-landshold mandag spillede 1-1 mod Portugal ved en turnering i Tyrkiet. Foto: Ulla Myrhøj.

Det danske U16-landshold spiller i øjeblikket en mini-turnering i den tyrkiske Middelhavs-by Side. To SIF-talenter, Jonathan Pank og Lasse Kaihøj, er udtaget, og Pank spillede mandag med i hele kampen, da Danmark fik 1-1 mod Portugal.

– Jonathan leverede en fin indsats på 6’er positionen og var med til at holde en fin balance og holde gang i spillet, siger SIF’s U17-træner Casper Røjkjær, der også er i Side for at syne SIF’erne i landsholdstrøjen.

Danmark var bedst i 1. halvleg, hvor portugiserne tillod danskerne meget tid på bolden. Danmark dominerede, mens Portugal lurede på omstillinger. Gustav Ørsøe Christensen (FC Midtjylland) bragte Danmark i front efter en god halv time efter en bold i dybden.

Efter pausen var det Portugal, der pressede, men danskerne forsvarede sig godt, og det blev kun til et enkelt portugisisk mål scoret efter 52 minutter.

Lasse Kaihøj kom ikke i aktion, men får en ny chance for spilletid, når Danmark torsdag møder værtsnationen Tyrkiet. Danmarks sidste kamp i turneringen spilles lørdag mod Belgien.