27. november 2019

Møller: Vi fokuserer kun på FC Midtjylland

Møller: Vi fokuserer kun på FC Midtjylland

Nederlaget til Esbjerg gjorde ondt i SIF-lejren, som dog langtfra har opgivet håbet om at tilspille sig endnu en sæson i 3F Superligaen.

Der var dommedags-stemning i medierne i kølvandet på SIF’s nederlag søndag eftermiddag til Esbjerg. SIF’s chancer for overlevelse i 3F Superligaen gik fra at være små til ikke-eksisterende, hvis man skulle tage diverse eksperters ord for gode varer.

– For mig personligt, så påvirker det mig overhovedet ikke, hvad folk går og snakker om. Det eneste mit fokus er, at mit hold præsterer så godt som muligt til næste kamp. Jeg synes heller ikke, at jeg oplever noget i truppen, fortæller venstrebacken Frederik Møller og fortsætter.

– Vores manglende resultater er jo på ingen måde godt nok. Vi spiller i Silkeborg for at spille i Superligaen, og kæmper hver eneste dag for at blive i Superligaen. Det ser selvfølgelig ekstremt svært ud, men vi vil blive ved til det overhovedet ikke kan lade sig gøre, lyder det fra Møller, som trods de manglende point i de seneste kampe godt kan se fremgang i forhold til starten af sæsonen.

– I starten af sæsonen var vi meget langt fra at få point. Nu er vi kravlet tættere på, men der er stadig et stykke vej for at få forløst det, jeg synes, vi har. Så det gælder om at arbejde knaldhårdt hver dag, og så skal vi have skarphed i alle situationer og specielt i felterne. Det kommer til at afgøre, om vi lykkes med det, som vi gerne vil lykkes med, lyder det fra Frederik Møller, som har spillet fuld tid i de seneste fem 3F Superligakampe for SIF.

Næste opgave for Silkeborg IF er på mandag, når holdet møder FC Midtjylland på udebane.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen