27. november 2019

Pank fik fuld tid i dansk remis

Pank fik fuld tid i dansk remis

SIF-talentet Jonathan Pank var med i hele kampen, da det danske U16-landshold spillede 1-1 mod Portugal mandag. Lasse Kaihøj fik ikke spilletid.

SIF-talentet Jonathan Pank var med i hele kampen, da det danske U16-landshold mandag spillede 1-1 mod Portugal ved en turnering i Tyrkiet. Foto: Ulla Myrhøj.

Det danske U16-landshold spiller i øjeblikket en mini-turnering i den tyrkiske Middelhavs-by Side. To SIF-talenter, Jonathan Pank og Lasse Kaihøj, er udtaget, og Pank spillede mandag med i hele kampen, da Danmark fik 1-1 mod Portugal.

– Jonathan leverede en fin indsats på 6’er positionen og var med til at holde en fin balance og holde gang i spillet, siger SIF’s U17-træner Casper Røjkjær, der også er i Side for at syne SIF’erne i landsholdstrøjen.

Danmark var bedst i 1. halvleg, hvor portugiserne tillod danskerne meget tid på bolden. Danmark dominerede, mens Portugal lurede på omstillinger. Gustav Ørsøe Christensen (FC Midtjylland) bragte Danmark i front efter en god halv time efter en bold i dybden.

Efter pausen var det Portugal, der pressede, men danskerne forsvarede sig godt, og det blev kun til et enkelt portugisisk mål scoret efter 52 minutter.

Lasse Kaihøj kom ikke i aktion, men får en ny chance for spilletid, når Danmark torsdag møder værtsnationen Tyrkiet. Danmarks sidste kamp i turneringen spilles lørdag mod Belgien.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 25.02. kl. 14.00
Scroll til toppen