30. november 2019

Okkels bevarer optimismen: Vi jagter vores chance

Okkels bevarer optimismen: Vi jagter vores chance

Det ligner på forhånd en rigtig svær opgave, når Silkeborg IF på mandag skal forsøge at hente point i Herning. En opgave som dog ikke er helt umulig, hvis man spørger i SIF-lejren.

Det er ikke stillingen i 3F Superligaen, som spillerne i SIF skal skæve til, hvis der skal indhentes tro på point, inden Silkeborg IF og FC Midtjylland møder hinanden på mandag i Superligaen. 37 point skiller de to hold efter de første 17 runder.

I stedet er det holdenes seneste indbyrdes møde, som man i SIF-lejren hænger sin hat på. Et opgør hvor FC Midtjylland vandt med 2-1, men hvor SIF-holdet bestemt ikke var uden chancer. Indenfor kampens ti første minutter havde således både Ronnie Schwartz og Jeppe Okkels fine muligheder i kampen.

– Det var en tæt kamp, hvor de vinder med et mål. Jeg føler, at vi er med i kampen, hvor vi med lidt held kunne have bragt os foran i starten af kampen, fortæller Jeppe Okkels, som i SIF’s seneste kamp mod Esbjerg var manden bag SIF’s enlige mål, da han med en fornem aflevering spillede Ronnie Schwartz helt fri. Kampen endte dog som en skuffelse for Silkeborg IF, som i anden halvleg indkasserede to mål, og dermed måtte lide et smerteligt nederlag.

– Det var et tungt nederlag mod Esbjerg, hvor vi i pausen sidder med en følelse i pausen, at vi har styr på dem, og så ender vi med at tabe. Det var hårdt, men allerede dagen efter til træning fik vi snakket om tingene, og så har vi rejst os igen her i de seneste dage, og har haft et par gode træninger, fortæller Okkels.

– Det er ikke sådan, at man kommer til at mærke på os på mandag, at vi havde et tungt nederlag til Esbjerg. Vi kommer ud med den energi vi har, og kommer til at spille vores spil og vores chance, det er jeg 100 procent sikker på, at vi gør, lydet det fra kantspilleren.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen