U15 tabte på skidt anden halvleg

U15 fik ørerne i maskinen i Randers efter en dårlig anden halvleg.

Randers vs SIF – 5-1 (0-0)
Mål: Malthe Madsen

U15 var i weekenden en tur i Randers, hvor det blev til to vidt forskellige halvlege.

Det var en meget lige første halvleg, hvor begge hold havde store chancer til at bringe sig foran. Begge hold kæmpede med den voldsomme vind, og vi havde især svært ved at komme forbi deres første pres. Vores pres sad godt, og med mere skarphed i omstillingerne, havde vi måske været foran til pausen.

Anden halvleg var et helt andet billede. Vi var på bagkant i alle aktioner, og Randers trykkede os helt i bund. Vi kom bagud på en opspilsfejl fra et målspark, og derfra gik det stærkt. 4 mål på 18 minutter, hvor vi ikke fik gjort noget for at undgå det.
Vi scorede lidt heldigt på et hjørnespark, men havde svært ved at sætte noget sammen. Derfor endte kampen 5-1.

Vi må tilbage på træningsbanen, og arbejde stenhårdt for at kunne stå i mod, når kampene bliver svære.

Skrevet af Lasse Merring-Mikkelsen, U15-cheftræner.