28. juli 2020

U15: Rødt kort i træningskamp

U15: Rødt kort i træningskamp

Silkeborg IF’s U15-drenge spillede i weekenden den første træningskamp i den nye sæson. Det blev til et smalt nederlag til B93, som undervejs fik et direkte rødt kort.

Efter en god træningsuge fik Silkeborg IF’s U15-hold mulighed for at teste formen af mod B93. Kampen blev spillet på Søholt, hvor SIF-holdet fik lejlighed til at prøve nogle at de ting af, som holdet har arbejdet på til træning.

– Vi har haft en rigtig god træningsuge med fokus på opbygningsspil samt højt pres, og begge dele lykkedes vi godt med i det første kvarter af kampen. Vi sad på spillet og havde tilløb til flere store chancer. Efter 15 minutter spillede Magnus Lasse fri. Han afdriblede målmanden og scorede til 1-0. Kort efter stjal Magnus en bold fra stopperen og blev på friløberen trukket ned. Det resulterede i direkte rødt kort. Efter aftale skiftede B93 en ny spiller ind, så vi forblev 11 mod 11, fortæller U15-holdets cheftræner, Peter Ager.

Situationen omkring det røde kort blev dog ikke nogen fordel for SIF. Kampens momentum skiftede nemlig til københavnernes fordel.

– Vi mistede desværre grebet om kampen. Jeg synes, vi manglede energi og fysisk overskud, og reagerede for sent i for mange situationer. Det var ikke ufortjent at B93 vendte kampen i anden  halvleg, lød analysen fra cheftræneren efter kampen.

Onsdag spiller holdet mod Helsingør i Vildbjerg.

U15 – B93: 1-2 (1-0)

Målscorer: Lasse Abildgaard

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen