28. juli 2020

U17 sluttede træningslejr med kæmpe sejr

U17 sluttede træningslejr med kæmpe sejr

Hele ni gange scorede SIF’s U17-mandskab, da holdet på træningslejren i Løgumkloster mødte Kolding IF.

Det blev en rigtig god afslutning på en god træningslejr for Silkeborg IF’s U17-hold, da mandskabet mødte Kolding IF i weekenden.

– Vi skulle lige bruge de første 5-10 minutter på at kode deres pres og finde de rette løsninger i vores opbygningsspil. Jeg synes derfra vi spillede godt med bolden, og var gode til både at søge mellemrum og bagrum, fortæller Casper Røjkjær, som kunne glæde sig over en masse mål af SIF-spillerne.

– Vi lavede nogle rigtig fine mål og skabte mange chancer. Vores pres fungerede ganske udemærket, og de gange vi mislykkedes med presset, så jeg nogle drenge, som var villige til at løbe mange meter for hinanden. Drengene blev også mere bevidste om holde fokus hele tiden, for ligeså snart vi sløsede og ikke var undervejs i vores aktioner, kunne Kolding godt være med. De dårlige vaner skal vi have lagt væk, beretter Røjkjær, som blandt andet kunne se, at Asbjørn Bøndergaard ikke har glemt vejen til målet i løbet af sommerpausen. Angriberen scorede fire gange i opgøret, som afsluttede den årlige træningslejr i Løgumkloster.

– Det har generelt været en god træningslejr, hvor vi også har trænet en masse og lært hinanden bedre at kende på årgangene, slutter Casper Røjkjær.

U17 – Kolding 9-1 (4-0)

Asbjørn Bøndergaard (4), Lasse Kaihøj, Magnus Max, Noah Kargo, Magnus Bøttker, Rasmus Christensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen