28. juli 2020

U13: Smalt nederlag til Randers

U13: Smalt nederlag til Randers

Det var en lærerrig kamp for årgang 2008, da holdet for første gang spillede sammen, da de mødte Randers Freja i weekenden.

Første kamp for årgang 2008 var 3 x 25 minutters fodbold mod Randers Freja med offside-reglen i brug.

– Vi spillede flot de første 25 minutter og skabte mange chancer. Drengene fulgte deres opgaver og lykkedes godt relationelt, fortæller U13-cheftræner, Nicolaj Bækgaard.

SIF-holdet var foran ved begge pauser, men måtte til sidst se sejren gå til modstanderne fra Randers.

– Vi dalede lidt på det mentale plan, hvor vi skal lære, hvordan man hiver de sidste procenter frem, når det bliver hårdt. Der var mange ting fra træningsbanen/taktiktavlen der kom til udtryk på banen, så det er en flok drenge, som har en god indlæringsevne. Alt i alt en tempofyldt U13 kamp på højt niveau, hvor vi var dygtige til at skabe store chancer. Vi skal lære at hvile lidt med bolden, så vi kan være dominerende i længere perioder, men relationelt så det meget fornuftigt ud i det fremadrettede spil. Ærgerligt at vi ikke kunne få et resultat efter føring ved begge pauser, og chancer til endnu mere, selvom Randers var bedst de sidste to halvlege, fortæller Nicolaj Bækgaard om sæsonens første træningskamp.

Randers Freja U13 – Silkeborg IF U13 4-3

Målscorer: William (2) og Kevin.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen