24. maj 2021

U15: Målene manglede i Aalborg

På mange måder spillede SIF’s U15-drenge en god kamp i Aalborg, men evnerne foran mål svigtede, og så vandt AaB 1-0. 

SIF måtte lørdag eftermiddag se sig slået 1-0 i Aalborg på efter et mål allerede i kampens femte minut efter en indledning, der ikke var prangende fra SIF’s side.

– Vi manglede i det meste af kampen noget kvalitet i vores afslutningsspil, og vi tog for dårlige valg, når vi ellers kunne spille chancerne store. Det var på mange områder ellers en udmærket præstation, men vi manglede at kunne lave mål, konkluderer SIF’s U15-træner Peter Ager Kristensen.

Efter den lidt skæve indledning bed SIF sidenhen godt fra sig på nogle omstillinger, og som 1. halvleg skred frem blev spillet på SIF’s præmisser. I den sidste halvdel af 1. halvleg satte drengene nogle gode angreb sammen og løste det fornuftigt overfor AaB’s høje pres.

– Vi havde en del afslutninger, men manglede lidt skarphed. Billedet var lidt det samme i 2. halvleg, hvor vi i nogle perioder trykkede på, men var for sårbare overfor omstillinger. Sebastian Biller havde en afslutning på stangen, men vi kom ikke tættere på, fortæller Peter Ager Kristensen.

Næste kamp er lørdag eftermiddag på Søholt, hvor OB kommer på besøg med kampstart kl. 13.00,

Kampen i tal:
U15 Liga, 23. runde, lørdag 22. maj kl. 13.00 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 1-0 (1-0)
Mål: 1-0 Emil Ryttersgaard (5.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen