30. november 2020

U15 fik ørerne i maskinen på Fyn

Det blev til nederlag på hele 1-7 til SIF’s U15-hold, da OB tog imod lørdag i årets næstsidste liga-kamp.

SIF’s U15-Liga hold fik ørerne i maskinen mod OB lørdag eftermiddag i Odense. Hele 7-1 vandt OB, der overmatchede SIF’erne fysisk, men også spillede i et tempo, SIF-drengene havde svært ved at følge.

– Vi startede ellers godt i de første 15 minutter, hvor det var en lige kamp. OB kom derefter foran 1-0, og så ramte vi en periode, hvor vi faldt lidt på energi og blottede os et par gange efter opspilsfejl. Vi havde via omstillinger og lidt direkte spil pæne chancer og også tilløb til store chancer i overtalssituationer, som vi forvaltede dårligt, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

I 2. halvleg havde SIF-drengene enormt svært ved at spille sig ud af OB’s høje pres, hvor fynboerne gik mand/mand over hele banen. Der var gode SIF-perioder på OB’s halvdel efter lidt mere direkte spil, og Simon Birch Andersen havde en afslutning på stolpen. Ud over det havde SIF lidt afslutninger fra distancen.

Simon Birch Andersen reducerede til 1-7 i slutminutterne, da han stjal en bold fra OB-keeperen.

Næste opgave er også en af de svære – og den sidste turneringskamp inden julepausen: FC København ude på lørdag kl. 12.00.

U15 Liga, 12. runde, lørdag 28. november kl. 15.00 på OB’s anlæg i Ådalen, Odense:
OB – Silkeborg IF 7-1 (4-0)
Mål for SIF: Simon Birch Andersen