30. november 2020

U17 slutter året med sejr på Fyn

SIF’s U17-drenge vandt en god sejr over OB i årets sidste liga-kamp. 4-2 blev det på Fyn med Asbjørn Bøndergaard som tre-måls skytte.

SIF’s U17-drenge kan gå til julepause med en succesoplevelse efter 4-2 sejr over OB i Odense lørdag eftermiddag.

– Jeg synes vi leverede en fin præstation og det var heldigvis nok til en sejr, konstaterer U17-træner Casper Røjkjær.

Første halvdel af kampen blev en smule rodet, og ingen af holdene formåede at sætte sig på kampen. Der var chancer i begge ender, dog med de største til SIF.

Asbjørn Bøndergaard, der scorede tre af SIF’s mål, bragte sit hold i front på et flot spark efter er godt pres, OB svarede hurtigt tilbage med udligning,  og 1-1 var stillingen ved pausen.

I 2. halvleg var SIF mere i kontrol og havde bedre struktur i spillet. Røjkjærs drenge havde flere gode perioder med spil oppe på OB’s halvdel, derudover lykkedes de fint med at lukke fynboerne ned og gav ikke mange chancer væk før til allersidst. Asbjørn Bøndergaard scorede yderligere to mål, det ene efter et flot opspil og en afslutning udenfor feltet. Alexander Priesborg Madsen scorede til 4-1 på et afrettet hovedstød inden OB pyntede på resultatet til slut.

– En rigtig god sejr, som er dejlig at gå på julepause med. Nu træner vi videre i de næste 14 dage og går derefter på en lille ferie, siger Casper Røjkjær.

U17 Liga, 12. runde, lørdag 28. november kl. 12.30 på OB’s anlæg i Ådalen, Odense:
OB – Silkeborg IF 2-4 (1-1)
Mål: 0-1 Asbjørn Bøndergaard (30.), 1-1 Elias Hansborg Sørensen (40.), 1-2 Asbjørn Bøndergaard (58.), 1-3 Asbjørn Bøndergaard (70.), 1-4 Alexander Priesborg Madsen (80.), 2-4 Oliver Roche (85.)