30. november 2020

U14: Dårlig præstation i Esbjerg

I en kamp over tre halvlege tabte SIF’s U14-drenge 1-3 i testkamp mod Esbjerg. 

SIF’ sU14-hold var ligesom U13-drengene en tur i Esbjerg og spille testkamp. Over tre halvlege á 25 minutter endte det med sejr til vestjyderne på 3-1.

– Vi startede slapt og måtte tidligt sande, at det blev en kamp, hvor vi skulle være dygtige med bolden qua Esbjergs fysiske udtryk. Vi kom bagud efter et boldtab i et opspil, og på trods af, at der var gode muligheder for at spille ud af deres pres, svigtede vi teknisk, siger U14-træner Oliver Quottrup.

I 2. halvleg fik SIF løftet niveauet, og lidt paradoksalt kom drengene bagud 2-0 på trods af et fint spilovertag. Det blev yderligere 3-0 efter en forsømt spilvending.

– Vi begyndte ellers at se bedre ud og fik strikket noget godt sammen. Vi skulle også have scoret minimum et enkelt mål, men 3-0 målet var hårdt ved drengene, siger U14-træneren videre.

Den sidste halvleg blev lidt rodet, hvor iveren efter at gøre det bedre blev en smule hæmmende. Drengene sjuskede nogle dumme bolde væk, men fik også sat nogle gode angreb sammen. William Pedersen scorede SIF’s enlige mål på en stikning fra Sebastian Christoffersen.

– Alt i alt en dårlig præstation, hvor vi var alt for tamme og modløse i udtrykket. Der var for få, der kom med glæde og initiativ fra start. Vi må op på hesten og forsøge at slutte efteråret godt af efter et par kampe under middel, konkluderer Oliver Quottrup.

Kampen i tal:
U14, træningskamp, søndag 29. november:
Esbjerg – Silkeborg IF 3-1 (1-0, 3-0)
Mål for SIF: William Pedersen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen