25. marts 2018

U14 trykkede Viborg i bund og vandt 2-0

U14 trykkede Viborg i bund og vandt 2-0

Mål af Andreas Bonnén og Frederik Nedergaard gav sejr til SIF efter stærk indsats.

Der stod SIF på kampen hele vejen igennem, da det lørdag formiddag i Viborg blev til sejr på 2-0 på scoringer af Andreas Bonnén og Frederik Nedergaard.

– Vi dominerede kampen hele vejen igennem og trykkede Viborg i bund både med og uden bold. Vi leverede en meget stærk indsats i vores erobringsspil, som vi også lykkedes godt med, og som bl.a. gav et mål. Vi havde tilløb til mange chancer, men manglede lidt skarphed og en-mod-en styrke til at udnytte spilovertaget og lave flere mål, sagde U14-træner Peter Ager om kampen.

Efter 0-0 ved pausen scorede Andreas Bonnén til 1-0 i starten af 2. halvleg, da han headede Frederik Nedergaards hjørnespark i nettet. Frederik Nedergaard scorede til 2-0 midt i halvlegen, da han opsnappede en løs bold efter godt pres, afdriblede Viborg’s stopper og scorede.

– Kredit til drengene, der kampen igennem arbejdede hårdt. Vi var udmærkede på bolden, men mangler stadig lidt fornemmelse for, hvornår vi skal spille langt eller kort. Vi var gode til at løse de få omstillinger imod, og Aske Andresen fra U13, som stod i målet, blev ikke udfordret. Jeg er meget tilfreds med kampen – stærkt af drengene at komme godt igen, sagde Peter Ager efter kampen og ovenpå U14’s premierenederlag til tst Fodbold ugen før.

SIF’s U14-drenge spiller igen allerede Skærtorsdag, hvor Randers Freja kommer på besøg på JYSK parks kunstgræs. Der er kampstart kl. 12.30.

Kampen i tal:
U14 drenge liga 1, lørdag 24. marts kl. 10.00 på Viborg FFs kunstgræsbane:
FK Viborg – Silkeborg IF 0-2 (0-0)
Mål for SIF: Andreas Bonnén, Frederik Nedergaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen