25. marts 2018

U13 vandt på individuel kvalitet

U13 vandt på individuel kvalitet

Hattrick af Victor Sinnerup sikrede SIF’s U13-drenge en 3-0 sejr over Ikast fS/KFUM.

Selv om SIF’s U13-drenge vandt en sikker sejr på 3-0 over Ikast i lørdag formiddags turneringskamp på Søholts kunstgræs, var træner Nicolaj Bækgaard ikke udelt tilfreds med holdindsatsen.

– Det var ikke vores bedste kamp, hverken med eller uden bold, men vi vinder på vores individuelle kvaliteter. Jeg savner overskud fra mange i dag, og vi skal øve os i at være mere dominerende i vores kampe.  Vores tekniske evner skal fortsat udvikles, hvis det skal kunne lade sig gøre, lyder det fra Bækgaard, der fremhæver tre-målsskytten Victor Sinnerup som sit holds bedste.

Selv om SIF vandt 1. halvleg 2-0 blev det en jævnbyrdig omgang, hvor SIF spillede ok, men sjuskede for meget på det tekniske. Planen var at spille på bagrum i starten, men det var en dårlig idé, for SIF fik aldrig sat spillet på Ikasts banehalvdel.

Efter pausen lykkedes det i det første kvarter at få lagt spillet op på modstanderens banehalvdel, hvilket gav god øvelse i bag-, opbygnings- og afslutningsspil. Til gengæld var det sidste kvarter en ren katastrofe, hvor løb, relationer, tekniske evner og ikke mindst viljen var ikke eksisterende. Hjemmeholdet blev trykket helt ned i eget felt, og kampen blev først lukket med 3-0 til sidst efter en personlig fejl i Ikasts forsvar.

SIF’s U13-drenge spiller igen 2. Påskedag kl. 10.00 ude mod Herning Fremad på Fremads kunstgræsbane.

Kampen i tal:
U13 drenge liga 2, 3. runde, lørdag 24. marts kl. 10.00 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF – Ikast fS/KFUM 3-0 (2-0)
Målscorer for SIF: Victor Sinnerup (3).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen