25. marts 2018

U13 vandt på individuel kvalitet

U13 vandt på individuel kvalitet

Hattrick af Victor Sinnerup sikrede SIF’s U13-drenge en 3-0 sejr over Ikast fS/KFUM.

Selv om SIF’s U13-drenge vandt en sikker sejr på 3-0 over Ikast i lørdag formiddags turneringskamp på Søholts kunstgræs, var træner Nicolaj Bækgaard ikke udelt tilfreds med holdindsatsen.

– Det var ikke vores bedste kamp, hverken med eller uden bold, men vi vinder på vores individuelle kvaliteter. Jeg savner overskud fra mange i dag, og vi skal øve os i at være mere dominerende i vores kampe.  Vores tekniske evner skal fortsat udvikles, hvis det skal kunne lade sig gøre, lyder det fra Bækgaard, der fremhæver tre-målsskytten Victor Sinnerup som sit holds bedste.

Selv om SIF vandt 1. halvleg 2-0 blev det en jævnbyrdig omgang, hvor SIF spillede ok, men sjuskede for meget på det tekniske. Planen var at spille på bagrum i starten, men det var en dårlig idé, for SIF fik aldrig sat spillet på Ikasts banehalvdel.

Efter pausen lykkedes det i det første kvarter at få lagt spillet op på modstanderens banehalvdel, hvilket gav god øvelse i bag-, opbygnings- og afslutningsspil. Til gengæld var det sidste kvarter en ren katastrofe, hvor løb, relationer, tekniske evner og ikke mindst viljen var ikke eksisterende. Hjemmeholdet blev trykket helt ned i eget felt, og kampen blev først lukket med 3-0 til sidst efter en personlig fejl i Ikasts forsvar.

SIF’s U13-drenge spiller igen 2. Påskedag kl. 10.00 ude mod Herning Fremad på Fremads kunstgræsbane.

Kampen i tal:
U13 drenge liga 2, 3. runde, lørdag 24. marts kl. 10.00 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF – Ikast fS/KFUM 3-0 (2-0)
Målscorer for SIF: Victor Sinnerup (3).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen