13. august 2018

U14 måtte nøjes med 1-1

U14 måtte nøjes med 1-1

Selv om U14 var bedst i sæsonpremieren mod Mariager måtte SIF-drengene nøjes med det ene point.

Selv om SIF sad på kampen fra start til slut og var det klart bedste hold i premieren mod Mariager, måtte drengene nøjres med 1-1. For få af de chancer, holdet spillede sig frem til, blev ikke udnyttet – inclusiv flere forsøg på træværket og en friløber.

Nicklas Eriksen scorede SIF’s enlige mål på hovedstød tæt under mål efter er godt sparket hjørnespark af Daniel Tinning.

Det så ud til at skulle ende med en fortjent sejr til SIF, men få minutter før tid havde Mariager en afslutning fra distancen, hvor SIF-forsvaret ikke fik pres på bolden, så den kunne sejle ind under overlæggeren til slutresultatet 1-1.

– Jeg synes, vi spillede med fin energi og burde have vundet kampen med flere mål. Vi kom især til chancer, når vi fandt spilvendinger, men vi manglede skarphed i vores afslutningsspil og har også for mange sekvenser, hvor vi mangler lidt ideer foran modstandernes felt. Det var en lidt speciel kamp mod en modstander, der spillede med sweeper og generelt meget anderledes end det, vi normalt møder. Det var godt for drengene at have en kamp, hvor vi kunne dominere og øve os meget med bolden, men ærgerligt, at vi ikke fik lukket den tidligere, så resultatet også var med, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

SIF’s U14-drenge spiller næste gang på lørdag kl. 12 mod FK Viborg på udebane.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 1. runde, lørdag 11. august kl. 11.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Mariager IK 1-1 (0-0)
Mål for SIF: Nicklas Eriksen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen