16. oktober 2018

U14 leverede sæsonens hidtil bedste

U14 leverede sæsonens hidtil bedste

SIF’s U14-drenge spillede 2-2 mod Herning Fremad efter fornem præstation.

SIF’s U14-hold har gjort det meget i uafgjorte kampe, og sådan endte det også lørdag, hvor det blev 2-2 mod Herning Fremad på Søholt. Der var dog langt fra utilfredshed at spore hos træner Peter Ager Kristensen bagefter.

– Denne gang var det mod en modstander, der har voldt os store problemer tidligere. Vi spillede med længder vores bedste kamp i sæsonen, og jeg synes, vi var bedst på bolden i det første kvarter, hvor det dog kun blev til halve chancer. Vi startede med to lidt dybere centrale midtbanespillere, og det gav plads til at spille forbi første pres og skabe overtal i mellemrum. 1. halvleg forblev målløs, og et lille kvarter inde i 2. halvleg kom vi foran efter en flot aktion af Mathias Broman. Det blev 1-1 og 1-2 efter et par dårlige valg med bolden, men i sidste minut udlignede Rasmus Hougaard Andersen, da han blev spillet dybt af Gustav Smith Balle og lobbede den over deres keeper, siger SIF-træneren om Herning Fremad, der er FC Midtjyllands bedste U14 Liga-hold og på andenpladsen i rækken.

– Jeg synes, det var fortjent, at vi fik et point, for vi satte meget fornuftigt spil sammen og levede i høj grad op til vores værdier kampen igennem. Det var dejligt, at vores mod med bolden og vores indsats i løb og dueller udmøntede sig i point. Det var fedt for drengene, der tidligere på sæsonen har tabt 6-0 og 8-1 til FCM, og jeg synes, at kampen i dag var et godt bevis på, at vi bevæger os stille og roligt i den rigtige retning. Der var mange gode præstationer, hvor især Marius  Kallestrup Nielsen skilte sig ud som en af de bedre på banen, siger Peter Ager.

Næste opgave for U14-holdet er lørdag 3. november, hvor Randers kommer på besøg på Søholt.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 9. runde, lørdag 13. oktober kl. 13.15 på Søholt:
Silkeborg IF – Herning Fremad (FC Midtjylland) 2-2 (0-0)
Målscorere for SIF: Mathias Broman og Rasmus Hougaard Andersen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen