16. oktober 2018

God præstation bag U15-sejr over FCM

God præstation bag U15-sejr over FCM

Særligt 1. halvleg var opløftende for SIF’s U14-hold, der vandt 4-2 over FC Midtjylland på JYSK park

SIF’s U15-drenge leverede en god præstation, da det lørdag eftermiddag blev til sejr på 4-2 over FC Midtjylland på JYSK park.

– 1. halvleg var rigtig opløftende, vi rullede det ene gode angreb afsted efter det andet, vi var dygtige til at vurdere hvornår vi skulle søge målet hurtigt, og hvornår vi havde brug for længere faser med possession. Jeg synes også at vi havde en god sammenhæng i holdet defensivt, vores bagkæde havde modet og energien til at skubbe op og gøre mellemrummene små, siger U15-træner Casper Røjkjær om kampen.

SIF kom på trods af det gode spil bagud 0-1 på et frispark fra siden, men drengene viste god moral og slog fortjent tilbage og førte 2-1 ved pausen på et rigtig godt mål af Asbjørn Bøndergaard og et selvmål af FCM, som blev skabt via et godt løb og indlæg fra Jakob Leerhøj Larsen. Føringen var ikke et mål for stor, da SIF klart var det bedste hold, og med lidt mere kynisme havde været hjemmeholdet også været foran med mere.

2. Halvleg blev mere lige og mere rodet. FCM gjorde det tidligt til 2-2 og sad i starten af halvlegen på kampen. Men SIF formåede at vippe momentum over på sine fødder igen, og Lasse Kaihøj fik scoret til 3-2. Herfra brændte det i flere omgange på foran SIF’s mål, men drengene kæmpede sig igennem, og til sidst kunne Oliver Tarp Busk Mouritzen score på forarbejde fra Lasse Kaihøj til 4-2 SIF.

– 2. Halvleg var ikke ligeså god på det spillemæssige felt, men vi skaber stadig en hel del chancer. Vi blev noget mere ustruktureret i vores defensive del og blev for lange i holdet, hvilket gav FCM gode betingelser for at spille mellem vores kæder. Men drengene viste høj moral og scorede højt på værdierne, siger Casper Røjkjær om kampen.

Næste opgave for U15-holdet er søndag 28. oktober på udebane mod AaB.

Kampen i tal:
U15 Liga, 10. runde, lørdag 13. oktober kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 4-2 (2-1)
Mål for SIF: Asbjørn Bøndergaard, Lasse Kaihøj, Oliver Tarp Busk Mouritzen og selvmål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen