15. oktober 2018

Det var drenge mod mænd i Reserveligaen

Det var drenge mod mænd i Reserveligaen

Et SIF-hold med masser af U19-talent tabte mandag eftermiddag til et Horsens-hold af rutinerede superligaspillere. 4-0 lød AC Horsens’ sejrcifre.

Med Casa Arena som bagtæppe tabte SIF’s hold i Reserveligaen mandag eftermiddag med 0-4 til AC Horsens. Det var en fortjent sejr til horsensianerne, der med stor fysisk satte sig på kampen fra start og inden der var gået 10 minutter var foran 2-0.

SIF stillede op med et hold af spillere fra U19 Liga-holdet tilsat Svenn Crone, Oscar Hedvall, Valance Nambishi og Shkodran Maholli fra ligatruppen samt den ghanesiske testspiller Fatawu Safiu, mens Horsens kunne mønstre et mandskab af fuldblods superliga-erfaring. Med spillere som Lasse Kryger, Thomas Kortegaard, Jonas Borring, Mikkel Qvist, Alexander Juel Andersen tilsat Kasper Junker i 2. halvleg og ex-SIF’eren Sammy Skytte i 1. halvleg var der klar forskel på de to mandskaber i både fysisk formåen og erfaring.

Horsens hurtigt foran
Det kunne ses på banen. Horsens trykkede på fra første fløjt og bragte sig hurtigt foran 2-0. I det 7. minut afsluttede Mikkel Qvist med en flad inderside på et godt og lige så fladt indlæg, og blot to minutter senere hamrede Tobias Arndall Horsens på 2-0 – i øvrigt efter flot forarbejde af Sammy Skytte.

Herefter kom SIF bedre med og havde også et par forsøg mod Horsens-målet. Nikolaj Sauer forsøgte sig med et langskud, som Kevin Ray Mendoza i Horsens-målet måtte give hjørnespark på, og Sebastian Jørgensen havde også et skud, der gik over mål. Det kunne dog ikke ændre på et helhedsindtryk af klar kontrol fra hjemmeholdet.

Junker på banen
I 2. halvleg fortsatte Horsens-dominansen, og blandt flere tilbud til hjemmeholdet faldt det største i det 55. minut, hvor Luc Park måtte cleare et hovedstød på målstregen. Med Kasper Junkers entre fra halvlegens start var der også latent farlighed i Horsens-fronten, og den tidligere AGF-angriber slog da også til to gange og bragte dermed Horsens op på 4-0. Et kvarter før tid fyrede han af fra distancen. Bolden ramte overliggeren, gik i ryggen på Oscar Hedvall og lagde sig derefter til rette i nettet. Og i sidste minut pressede Junker SIF’s centrale forsvar med Frederik Alves Ibsen og Asger Vandsø så hårdt, at SIF mistede bolden, så Kasper Junker kunne gå mod mål og banke bolden i nettet – endnu engang via overliggeren.

SIF havde bolden i nettet i det 73. minut ved stillingen 2-0. Pelle Mattsson slap fri i rummet foran Horsens’ straffesparksfelt og stak en god bold i dybden til Anders Iversen, der scorede, men også blev dømt offside.

Med nederlaget står SIF fortsat kun noteret for en enkelt reserve-sejr i dette efterår. Der resterer to kampe i puljen, og de er for SIF’s vedkommende begge på hjemmebane, 5. november mod Viborg FF og 12. november mod AGF. Begge opgør har kickoff kl. 17.00.

Se resultaterne i efteråret her.

Se stillingen i puljen her.

Kampen i tal:
Reserveligaen, 7. runde, mandag 15. oktober kl. 13.00 på AC Horsens’ anlæg:
AC Horsens – Silkeborg IF 4-0 (2-0)
Mål: 1-0 Mikkel Qvist (7.), 2-0 Tobias Arndal (9.), 3-0 Kasper Junker (75.), 4-0 Kasper Junker (90.)
Silkeborg IF (4-2-3-1): Oscar Hedvall – Svenn Crone, Frederik Alves, Asger Vandsø, Luc Park – Valance Nambishi (58.: Pelle Mattsson), Nicolaj Sauer (76.: Magnus Schelle) – Sebastian Jørgensen, Fatawu Safiu(65.: Anders Iversen), Rasmus Carstensen – Shkodran Maholli

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen