27. august 2018

U14 kom tilbage os sikrede sig 4-4

U14 kom tilbage os sikrede sig 4-4

I en ikke specielt god kamp fik U14 det ene point mod Vejle efter at have været bagud 4-2 ved pausen.

SIF’s U14-drenge var bagud 0-2 efter blot fem minutter af weekendens testkamp i Vejle. Ved pausen førte vejlenserne 4-2, men alligevel lykkedes det SIF at få 4-4 og var også tættest på sejren i afslutningen af kampen.

– Vi tager mange forkerte beslutninger med bolden og er for dårlige til at beskytte den, når der er pres på. Vejle scorede for lette mål i 1. halvleg, hvilket vi heldigvis fik repareret på i 2. halvleg, hvor vi ikke gav mange chancer væk. Vi er villige til at løbe masser af meter, men vi havde svært ved at håndtere spillet på en mindre god bane og er slet ikke seje nok i duellerne i en kamp, hvor der virkelig er brug for, at vi tager ekstra fat. Til gengæld er det en god egenskab at komme tilbage i kampen af flere omgange, og det skal vi være tilfredse med. Til slut var vi tættest på sejren, og fremover må vi sørge for at skrue 10-20 procent op for intensiteten – så vinder vi en kamp som denne, sagde U14-træner Peter Ager Kristensen efter opgøret.

Efter den dårlige indledning og bagud 0-2 forsøgte SIF at krige sig tilbage og fik da også mere fat i spillet, men viste for lav teknisk kvalitet. Chancerne opstod derfor primært gennem omstillinger. Rasmus Andersen scorede til 2-1 på en dyb bold fra Sander Kristensen. Mathias Broman scorede til 3-2 efter et af få gode angreb i 1. halvleg, som Mathias Broman selv var med til at igangsætte. I 2. halvleg scorede Mathias Nedergaard to gange. Først opsnappede han en løs bold i feltet efter en afslutning fra Daniel Tinning, derefter eksekverede han et straffespark, som han selv fremtvang.