10. september 2018

U13 øvede sig på stor bane

U13 øvede sig på stor bane

Det ende 5-5, da SIF’s U13-drenge mødte Vejle i testkamp på stor bane.  

SIF’s U13-drenge brugte en turneringsfri weekend til at øve sig på stor bane. I en 11-mands kamp mod Vejle blev det 5-5 over tre halvlege á 30 minutter, hvor SIF sluttede bedst i de sidste 30 minutter.

Det blev en lige første halvleg med SIF på bolden, men drengene havde utrolig svært ved at spille frem i banen, så det meste foregik på SIF’s banehalvdel. SIF gik il første pause foran 1-0.

I 2. halvleg stod der Vejle på alt, og SIF måtte løbe mange meter efter bolden. Presset – som havde været ustruktureret i første halvleg – blev langsomt bedre, men med bolden var drengene helt usynlige og var da også bagud med 4-2 før sidste halvleg.

I de sidste 30 minutter stod der SIF på det meste, og drengenes omgang med bolden var med stort mod og god kvalitet. Presset var også positivt, og generelt havde SIF et større overskud end modstanderen i slutningen.

– Jeg savner stadig viljen til at ville lave de eksplosive løb i dybden, når vi angriber, men ellers er drengenes arbejdsindsats godkendt. Der var både gode og dårlige perioder med bolden, og det ser ud til, at størstedelen af drengene har forstået de taktiske elementer i opbygningsspillet. Mentalt går det den helt rigtige vej, så jeg glæder mig over kampen, som var vores anden i træk med et godt udtryk. Vores træningsøvelser skal implementeres endnu bedre i den daglige træning, så vi kan løse situationerne bedre. Det prøver vi at give lidt ekstra fokus i denne uge, siger SIF’s U13-træner Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Malthe Tagmos og Jonas Halkier som SIF’s bedste.

Kampen i tal:
U13, træningskamp, 11 mands over 3 halvlege, lørdag 8. september i Vejle:
Vejle – Silkeborg IF 5-5 (0-1, 4-2)
Målscorere for SIF: Marcus Vedel (2), Malthe Tagmos, Bertram Binggeli og Magnus Morgenstern.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen