10. september 2018

U14 slået ud af kurs i Randers

U14 slået ud af kurs i Randers

SIF’s U14-drenge hold stand i en halvleg i Randers, men blev slået ud af kurs i 2. halvleg og tabte 5-0.

For anden weekend i træk led SIF’s U14-drenge et stort nederlag. Mens det blev 1-7 mod AaB i sidste weekend, måtte SIF’erne i lørdags lægge ryg til et nederlag på 0-5 i Randers.

– Vi blev matchet hårdt på fysik og fart, men stod flot imod og hang godt sammen i kæderne. Vi spillede med et stærkt udtryk og kæmpede flot for at holde Randers fra fadet. Det var desværre Randers, der var mest på bolden, men vi fik sat flere gode omstillinger sammen og et par gode etablerede angreb, hvor vi gennem spilvendinger havde flere tilløb til chancer. Det holdt desværre kun en halvleg og 10 minutter inde i 2. halvleg kom vi bagud efter en opspilsfejl. Det ændrede desværre på attitude og fight hos drengene, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

SIF-drengene blev pludselig bange for at spille, var ikke lige så meget på i løb og dueller og tog under pres for mange beslutninger, der slet ikke stemmer med det, holdet gerne vil. SIF-keeper Aske Andreasen fik gult kort for at tage en bold udenfor feltet, og det gjorde det ekstra svært med en markspiller på mål i 10 minutter.

– Vi er for nemme at slå ud af kurs og taber utroligt meget på viljen, når tingene går lidt imod. 1. halvleg var meget tilfredsstillende på indsats. Vi må arbejde lidt ekstra for at nå dertil i samtlige 70 minutter. Vi begynder at få bedre struktur i holdet både med og uden bolden, og der er gode boldspillere imellem, så der skal ikke meget til før, at vi kan løfte det et niveau mere. Offensivt mangler vi lidt fart og styrke 1 mo 1 til at blive rigtigt farlige. Det kræver for mange pasninger at kunne bryde igennem, og dertil mangler vi endnu lidt teknisk kvalitet, når der spilles i et højt tempo. Vi må hjem og arbejde videre på en tilfredsstillende 1. halvleg og sørge for, at vi aldrig taber 5-0 på 25 minutter igen, lyder det fra Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:
U14 Ligaen, 4. runde, lørdag den 8. september kl. 11.00 på Randers Stadion:
Randers FC – Silkeborg IF 5-0 (0-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen