8. maj 2019

U13: Igen slået klart af topholdet

U13: Igen slået klart af topholdet

For anden gang på fire dage tabte SIF’s U13-hold klart til rækkens tophold fra Herning Fremad. Det blev 1-6 i Herning.

Det blev til endnu et klart nederlag for SIF’s U13-drenge, der anden gang indenfor fire dag mødte topholdet Herning Fremad. Mens det tirsdag blev til nederlag på 3-8 efter en god præstation, endte det lørdag 6-1 i en kamp, hvor SIF leverede en knap så god kamp som den første.

– Drengene viste en meget tilfredsstillende vilje, men manglede lidt overskud i en kamp, hvor vi konstant var under pres. Vi manglede dynamik i vores spil, som blev for meget skabelon-fodbold, og derfor havde vi meget svært ved at spille os til chancer. I perioder var timingen i løb og pasninger god, og her fik vi flyttede bolden fornuftigt rundt, hvilket gav lidt mere tid på bolden, som vi brugte til at komme frem. Jeg regner med at de næste ugers fokus på afslutningsspil giver os evnerne til at omdanne det til flere chancer, siger SIF’s U13-træner Nicolaj Bækgaard.

– Drengene leverede den rette indstilling og må på træningsbanen, så de kan hæve kvaliteten til næste gang. Det gælder både teknisk og relationelt, vurderer Bækgaard, der fremhæver målscorer Sebastian Laustsen og Kristian Anders Pedersen som SIF’s bedste.

Næste opgave for U13-holdet er på søndag kl. 10.00, hvor Åbyhøj kommer på besøg på Søholt.

Kampen i tal:
U13 Liga 1, 8. runde, lørdag 4. maj kl. 11.30 på Herning Fremads kunstgræsbane:
Herning Fremad – Silkeborg IF 6-1 (1-0)
Mål for SIF: Sebastian Laustsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen