8. maj 2019

Michael H.: Vi skal udnytte et godt udgangspunkt

Michael H.: Vi skal udnytte et godt udgangspunkt

SIF-træner Michael Hansen forudser en tæt kamp på JYSK park i aften, selv om Thisted FC ligger under stregen.

SIF-træner Michael Hansen har arbejdet med fuld fokus og koncentration sammen med spillerne op til aftenens kamp mod Thisted på JYSK park. Selv om thy-boerne kæmper for at nå over nedrykningsstregen og således er sidst inden opgøret, advarer Hansen i sit indlæg i kampfolderen GO KAMP mod at tage sejren for givet. Læs HANSENS HOLDEPUNKTER her, inden du g¨r på JYSK park:

– Efter sejren i Fredericia i fredags har vi skaffet os et godt udgangspunkt inden vi går ind til de sidste fire kampe. Vi fører rækken og kan selv afgøre vores skæbne.

– Et godt udgangspunkt er imidlertid ikke noget værd, hvis det ikke bliver udnyttet. Der er stadig 12 point at spille om, og i en historisk tæt NordicBet Liga kan halvdelen af holdene stadig nå i top tre, der giver mulighed for oprykning.

– Efter sejren over Fredericia glædede vi os resten af fredagen, men allerede da spillerne mødte ind lørdag morgen, var fokus rettet mod næste opgave: Dagens kamp mod Thisted.

– Thisted tabte i søndags 0-1 til Nykøbing FC på et sent mål, og dermed kæmper thyboerne med alt, hvad de har for at komme over stregen. I kampene forinden vandt de over Lyngby og Helsingør – to modstandere, som vi som bekendt har haft bøvl med her i foråret. Derfor tager vi intet for givet. Kun gennem fuld fokus og koncentration kan vi udnytte udgangspunktet.

Kom tidligt – der sker en masse inden kampen. Læs mere her. 

Køb billet til kampen her – husk, du sparer 20 kr. ved at købe den online.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen