8. maj 2019

U14: Videre i pokalen efter tæt kamp og straffespark

U14: Videre i pokalen efter tæt kamp og straffespark

SIF’s U14-hold er i semifinalen i DBU Jyllands pokalturnering. I kvartfinalen blev det sejr på 3-1 over AaB efter straffesparkskonkurrence.

SIF’s U14-hold er videre til semifinalen i DBU Pokalen efter en lang aften på Søholt mod AaB, hvor der skulle straffesparkskonkurrence til, inden SIF kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret mod det nordjyske Liga 1-hold.

SIF fik dog sin sag for i pokalkvartfinalen mod AaB. J

– Jeg synes, vi spillede et forrygende første kvarter, hvor vi var en del på bolden og lykkedes med at sætte godt spil sammen i forhold til den måde, vi gerne vil spille på. Derefter var vi på hælene halvlegen ud. AaB gik højt og vi var lidt presset på tempoet. I 2 halvleg var det igen AaB i teten. Vi havde dog længere passager med bolden og satte i perioder rigtig fint spil sammen. Derfra fandt vi desværre ikke de rigtige løsninger, var for langsomme til at flytte holdet op og spillede ofte dybt en tand for tidligt. AaB havde mange afslutninger, men vi forsvarede os godt, og de kom aldrig for alvor tæt på, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

Med 0-0 gik kampen i straffesparks-konkurrence, hvor SIF-keeper Aske Andresen viste høj klasse, og det gav 3 AaB-afbrændere ud af 4 og dermed SIF-sejr på 3-1.

– Det var ikke måden, vi helst vil vinde på, men jeg synes alligevel, vi har ære af kampen og i perioder viste vi også, at vi kan spille med mod de bedste. Vi var presset på tempo, og når vi ikke var omhyggelige med bolden, blev det straffet. Pokalkampen viser dog noget fremgang i forhold til tidligere, hvor vi har tabt med 7-1 og 5-1 til AaB (uden at tingene skal måles på resultater), siger Peter Ager Kristensen og fortsætter:

– Vi skal blive lidt dygtigere til at flytte spillet længere frem på banen – og vi har også lidt at øve i forhold til restforsvar! Med fight stod drengene godt imod, og jeg synes virkelig de viste gode SIF-værdier i aftenens kamp. Jeg glæder mig helt vildt over sejren på drengenes vegne. Jeg synes, de træner godt og forsøger at praktisere vores spillestil. I dag viste de både vilje og overskud og en god portion mod til at blive ved med at spille. Drengene har mødt meget modgang sæsonen igennem, så det var dejligt, at det blev belønnet med en sejr på straffesparksafgørelse.

SIF møder AGF i semifinalen. Kampen er endnu ikke dato-fastsat. I den anden semifinale mødes Randers Freja og Horsens fS.

Kampen i tal:
U14, DBU Jylland pokal, 5. runde, tirsdag 7. maj kl. 19.00 på Søholt:
Silkeborg IF – AaB 3-1 efter straffekonkurrence (0-0).
Mål for SIF: Gustav Smith Balle, Oscar Steinicke og Nicklas Eriksen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen