12. august 2022

Turen går til Helsinki

Torsdag den 18. august spilles første opgør i Europa League playoff-runden i Helsinki. Skal du med for at støtte Søhøjlandets Helte i De Tusind Søers Land? Så læs med her.

Billet til kampen

Billetsalget til HJK Helsinki mod Silkeborg IF den 18. august klokken 19.00 (lokal tid) er lige nu forbeholdt HJKs sæsonkortholdere, men åbner for alment salg lørdag eftermiddag klokken 14.00 på dette link:
https://liput.hjk.fi/Reservation2/CloseLink?reservationId=9313&token=b57ad78b0bdf4d7
Billetten koster 20€. Man skal registrere sig som bruger på billetsiden, som i øvrigt anvender samme tekniske platform som SIFs. Awayafsnittet er i sektion 119 og 120 på Pohjoispääty-tribunen (den nordlige tribune). Der vil på billetten stå, at der er adgang gennem Gate 9, men der vil være en særskilt og tydeligt markeret indgang for SIFs medrejsende fans. Det vil også være muligt at købe billet på dagen i billethuset på hjørnet af samme tribune. Pga. finsk lovgivning skal man være over 18 år for at købe billet, da der serveres alkohol på afsnittet.

Selve kampen
Opgøret HJK Helsinki – Silkeborg IF spilles på Bolt Arena torsdag den 18. august klokken 19.00 (18.00 dansk tid).

Turen derover
Der vil til denne kamp ikke blive arrangeret en officiel rejse hverken fra klubben eller fangruppernes side – men der er stadig masser af muligheder for at komme afsted på det første europæiske SIF-eventyr i 21 år, og det lugter umiddelbart af, at et trecifret antal SIF-fans vil tage turen. På Momondo.dk, Sas.dk og Norwegian.dk finder man flere flyruter med fornuftige rejsetider til Helsinki både fra Billund, Aarhus, København og Aalborg med stop i fx København, Frankfurt, Oslo, Stockholm eller Riga. Det er muligt at finde afgange både tirsdag, onsdag og torsdag. Har du fundet andre gode ruter til og fra Helsinki, så skriv det endelig i tråden på SIFs facebookside.

Hoteller i Helsinki
På mange klassiske hotel-bookingsider såsom hotels.com, booking.com og andre hjemmesider, finder man en lang række hotelmuligheder i Helsinki Centrum. En del SIF-fans har allerede booket overnatning på Omena Hotel Yrjonkatu.

Samlingssted for SIF-fans i Helsinki
Der er indgået en aftale med Old Irish Pub i Helsinki, hvor SIF-fans i Helsinki vil kunne mødes, feste og hygge i samvær med ligesindede i Helsinki. Pubben ligger en halv times gåafstand fra stadion, og SIF-fans vil marchere til kampen i fælles flok herfra klokken ca. 17.00 lokal tid. Vi anbefaler at følge ”Silkeborg SIFosis” og ”Stoltheden – Silkeborg Tifo” på Facebook, hvor der vil blive delt relevante fan-informationer, hvilket ligeledes vil ske på klubbens platforme.

Oversigtskort Bolt Arena:

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen