13. august 2022

”Dyb respekt for VFFs udvikling”

SIFs cheftræner Kent Nielsen har i første omgang udtaget 21 spillere til søndagens lokalbrag i Viborg, hvor der formentlig venter et tæt og intenst opgør.

3F Superligaen, 5. spillerunde – søndag den 14. august klokken 14.00 på Energi Viborg Arena
Viborg FF – Silkeborg IF
Der forventes rigtig mange SIFere på udebaneafsnittet – køb billet til kampen her

Cheftræner Kent Nielsen har efter lørdagens formiddagstræning udtaget sin trup til søndagens lokalopgør. Og det er en cheftræner, der har stor respekt for søndagens modstander.

– Lige som vi selv har gjort det, har Viborg taget store skridt siden sidste sæsons oprykning, og i denne sæson har de optrådt med stor overbevisning i både Superligaen og de europæiske kampe. De har en stærk enhed og masser af kvaliteter, hvor power, presspil og høj energi er blandt nøgleordene. Men samtidig har de udviklet flere facetter i deres spil, og jeg har dyb respekt for deres spillemæssige udvikling. Førhen stod de primært for pres, fysik og standarder, men de varierer udtrykket meget mere i dag. I lighed med os har de et godt mix af unge og mere rutinerede, og selv om de har sagt farvel til nogle dygtige spillere, har de bare fået nye kræfter ind på mindst samme niveau, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi har kørt en slags parløb med Viborg gennem et par sæsoner nu, og derfor har vi også spillet mange kampe imod dem – og det er altid tætte og meget intense kampe med høj spænding og stor underholdningsværdi. Det forventer jeg også i søndagens kamp, for det er to gode, meget afklarede og godt trænede hold, der tørner sammen i en flot kulisse. Jeg ved, at der kommer mange SIF-fans med for at støtte os, og det sætter vi enormt stor pris på, slutter Kent Nielsen.

Han har udtaget nedenstående trup til kampen – André Calisir og Robert Gojani er igen med efter småskader, mens Andreas Oggesen har mindre problemer med læggen og Niclas Holm Pedersen med ryggen. Alexander Busch spiller med for U19, og Alexander Lind og Gustav Dahl er ude i længere tid med hhv. træthedsbrud og en hovedskade. En enkelt spiller sorteres fra truppen inden kampen.

Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
André Calisir
Joel Felix
Lukas Engel
Lukas Klitten
Oliver Sonne
Tobias Salquist
Pelle Mattsson
Anders Klynge
Mads Kaalund
Anders Dahl
Mark Brink
Stefán Teitur Thórdarson
Robert Gojani
Nicolai Vallys
Tonni Adamsen
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Nicklas Helenius
Frederik Carstensen

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen