5. maj 2022

Truppen mod Randers

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til en tæt og intens fight mod Randers FC fredag aften, hvortil han har udtaget 20 Silkeborg IF-spillere.

Silkeborg IF tager fredag aften imod Randers FC i en kæmpe duel om medaljer og europæiske pladser.

Fredag den 6. maj klokken 19.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Randers FC
Billetter her
Kæmpe fanzone og Silkeborgs største fredagsbar fra kl. 17.00

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til en vanskelig opgave mod et hold, der gentagne gange har voldt hans mandskab problemer i denne sæson.

– Randers har virkelig udfordret os i vores interne kampe i denne sæson, og der er mange ting, vi skal være opmærksomme på. De har fået bygget et hold, som jeg næsten vil kalde ”Det nye Randers”, hvor de med dygtige og kreative spillere hele tiden søger løsninger, og kombineret med deres velkendte presspil og aggressivitet volder de problemer for alle – bare spørg FCK og Brøndby. Sammen med FCM er Randers jo nok det hold, der har udfordret os mest i sæsonen, og vi har haft svært ved at lykkes med vores flydende spil, og det skal de have cadeau for. I det hele taget fortjener Randers kæmpe cadeau for den her sæson, hvor de igen har fået meget ud af lidt og er i Mesterskabsspillet, selv om de sideløbende har haft en imponerende, europæisk kampagne. Så hele klubben fortjener stor anerkendelse – spillerne, trænerne og alle omkring dem. Det er et hold, der oser af at være veltrænet, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Når det er sagt, så er vi også selv godt kørende for tiden, og vi ser skarpe ud. Vi kan sætte noget meget farligt sammen og skaber chancer, og vi kommer bestemt også til at udfordre dem og finde ideerne. Det er klart, at vi går all in på den her kamp, men det gør vi jo med alle kampe – og selv om der snakkes meget om fem i træk og alt det her, så har vores mindset ikke ændret sig en tøddel – det handler som altid kun om den næste kamp, og det er fredag aften mod Randers. Og vi glæder os til endnu en stor kulisse på JYSK park, hvor jeg synes, at stemningen i mandags nåede nye højder – men mon ikke den får endnu et hak i vejret i morgen, slutter cheftræneren.

Han har efter torsdagens træning udtaget 20 spillere til kampen, hvoraf to sorteres fra op imod kampstart.

SIFs trup til kampen:
Nicolai Larsen
Stan van Bladeren
Rasmus Carstensen
Joel Felix
Alexander Busch
Tobias Salquist
Oliver Sonne
Lukas Engel
Mark Brink
Pelle Mattsson
Mads Kaalund
Stefán Teitur Thórdarson
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Nicolai Vallys
Robert Gojani
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Nicklas Helenius
Frederik Carstensen

 

 

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen