6. maj 2022

U14 i pokalfinalen efter storsejr i Viborg

Silkeborg IFs U14-hold spillede sig torsdag i pokalfinalen efter en flot semifinale i Viborg, hvor William Faber scorede to af de røde kasser.

Det blev en herlig torsdag for Silkeborg IFs U14-mandskab, der på tre William-mål – to af Faber og eet af Møller – bankede Viborg FK på udebane.

U14 pokalsemifinale: FK Viborg – Silkeborg IF 0-3 (0-1).
Mål SIF: William Møller, William Faber (2)

– Vi avancerer fortjent til finalen efter en kamp, hvor vi skulle bruge det meste af en halvleg på at banke rusten af vores spil efter en kamppause på en lille måned. En svær bane og et aggressivt hjemmehold gav en meget ujævn første halvleg, hvor lyspunktet dog blev William Møllers scoring til 1-0 på en nedfaldsbold midt for Viborg-målet. Vi løftede generelt vores spil i anden halvleg, hvor vi blev langt mere fremadrettede i vores pres- og erobringsspil, siger U14 cheftræner Peder Henriksen og fortsætter.

– Samtidig traf vi bedre beslutninger med bolden og lykkedes langt bedre med at spille større og ud af Viborgs aggressivitet, hvilket gav nogle effektive omstillinger. Her omsatte William Faber i to tilfælde angrebene til mål. Nu glæder vi os til finalen, hvor enten AaB eller AGF venter, slutter Peder Henriksen.

Stort tillykke til U14!

 

 

 

 

 

.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen