5. maj 2022

Silkeborgs største fredagsbar!

Nye standarder både på og uden for banen – fredag disker vi op med Silkeborgs største fredagsbar inden braget mod Randers. Fadøl, livemusik og fuld hammer!

Silkeborg IF møder Randers FC fredag aften til en kæmpe kamp om medaljer og europæiske billetter. Men som om, at det ikke var nok, disker vi op med Silkeborgs største fredagsbar i fanzonen inden kampen, hvor der vil være masser af gang i den allerede fra klokken 17.00.

Køb billet til kampen på https://billet.silkeborgif.com/

Denne gang er der live-musik med Den Røde Tråd, som disker op med Kim Larsen- og Gasolin-sange fra den store scene. Der vil også være god mad fra Den Rullende Pølsemand, Panna-bane fra Winther Sport & Fritid og kolde fadøl med happy hour fra 17.00-17.30, hvor man kan købe en halv liter fadøl for kun 25 kr. – herefter 40 kr. Endvidere sælges der shots-rør for en flad tyver.

Der stilles endda et ekstra fadølsanlæg op i fanzonen.

Maskotten Theis er klar til highfives og godter til de første 50 børn, og efter kampen er der afterparty i Café Carlsberg frem til klokken 22.00. Endvidere indsættes en gratis bus, der kører fra JYSK park kl. 21.15 til Roxy Malt på Nygade – den første øl på Roxy er gratis for dem, der tager med bussen.

Husk også at lægge vejen forbi SIF-shoppen, som holder åbent fra klokken 17.00 – her kan du endda møde tidligere SIF-spiller og -cheftræner Peter Sørensen, som netop har udgivet bogen ”Mener du det? – Samtaler om fodbold”, som er skabt i samarbejde med journalist Asker Hedegaard Boye og som har høstet mange flotte anmeldelser og dykker ned i store spørgsmål om politiske og etiske aspekter af fodboldverdenen. Det sker i SIF shoppen inden kampstart fra kl. 17.45-18.45. Her vil der også være genoptryk af de populære VHS t-shirts, som blev revet ned fra hylderne i mandags – nu kommer de endda i to nye farver, så fem farve-varianter i alt.

Vel mødt til Silkeborgs største fredagsbar på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen