5. marts 2022

Truppen mod Brøndby

18 SIFere er klar til søndagens topkamp på JYSK park, hvor Brøndby IF kommer på besøg kl. 18.00 til et brag mellem de to mest formstærke hold i ligaen.

3F Superligaen, 20. runde – søndag den 6. marts 2022 klokken 18.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Brøndby IF

Få billet til kampen her https://billet.silkeborgif.com/

Der arrangeres stor fanzone inden kampen – i gode, gamle Hal B endda! Læs mere her: https://www.silkeborgif.com/fanzone-med-hal-bal/

Kom i god tid, kom i fanzonen, kom i rødt og med halstørklæde og helst på cykel, med bus eller på gåben – og ellers parkér et stykke væk, da parkeringskapaciteten på JYSK park er udfordret bl.a. af testcenteret.


Begge hold er ubesejrede i de seneste ti 3F Superliga-kampe, og set over netop de ti sidste kampe er der tale om et topbrag mellem de to mest formstærke mandskaber i hele rækken. Brøndby IF har sågar vundet otte kampe i træk og er ubesejrede i de seneste ti, hvilket også gør sig gældende for Silkeborg IF. SIFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til den kæmpestore topkamp på JYSK park.

– Det bliver en kæmpe test for os. Begge hold er inde i en rigtig god periode, og vi skal op imod en meget dygtig modstander, der på trods af en stor udskiftning i truppen efter mesterskabet har sat en flot sæson sammen og leverer uge efter uge. Jeg må give stor ros til min kollega Niels Frederiksen, der har skabt et meget afklaret og velorganiseret hold, som ikke efterlader meget rum at spille i, og som samtidig truer dygtigt offensivt og lukker af defensivt. Deres centrale forsvar er både individuelt og som enhed virkelig stærkt, og den anden vej har de meget offensive backs og nogle kreative kræfter, som kan gøre de overraskende ting, siger cheftræner Kent Nielsen og fortsætter.

– For os selv handler det primært om at efterleve vores koncept og at træffe de rigtige beslutninger – og at gøre det hurtigt. Og hvis vi rammer vores topniveau, kommer vi også til at udfordre Brøndby, lige som vi gør med enhver modstander. Derfor er vores indgang til kampen selvfølgelig også, at vi kommer til at drille dem, og vi har lige som Brøndby haft en lang periode med flot spil og tilhørende resultater. Der er ingen tvivl om, at der kommer en storklub på besøg, og det gør egentlig kun, at vi glæder os endnu mere. Rammerne kommer til at være helt i top og en kamp som den her værdig, og det bliver fedt at opleve stemningen på et godt spækket JYSK park, siger en forventningsfuld cheftræner.

Kent Nielsen udtog efter lørdagens formiddagstræning følgende 18 SIF-spillere til opgøret. Robert Gojani afsoner karantæne efter sin udvisning i Aalborg i sidste runde.

Nicolai Larsen
Stan van Bladeren
Lukas Engel
André Calisir
Alexander Busch
Nicklas Røjkjær
Tobias Salquist
Rasmus Carstensen
Pelle Mattsson
Stefán Teitur Thórdarson
Mark Brink
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Søren Tengstedt
Nicolai Vallys
Sebastian Jørgensen
Anders Dahl
Nicklas Helenius

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen