5. marts 2022

Barometeret er på 8.499!

Billetbarometeret lørdag formiddag viser 8.499 solgte billetter til søndagens topkamp mod Brøndby IF – der er stadig mulighed for at få adgang til Den Røde Tribune!

For første gang i over 20 år kan vi byde på en vaskeægte Superliga-topkamp, når Brøndby IF skal bydes op til dans af Kent Nielsens kongelige boldleverandører. Se truppen her.

BILLETTER HER

Danmarks smukkeste fodboldhold på Danmarks smukkeste fodboldstadion mod de forsvarende danske mestre.  Det bliver ikke meget større, og vi glæder os helt vildt!

SIF går ind til kampen med en frisk 4-1 sejr i Aalborg i bagagen, og Søhøjlandets Helte indtager en fjerdeplads i 3F Superligaen – en enkelt plads efter søndagens modstandere fra Brøndby. I tilfælde af sejr er Top 6-placeringen en endelig kendsgerning.

Der arrangeres stor fanzone inden kampen – i gode, gamle Hal B endda! Læs mere her: https://www.silkeborgif.com/fanzone-med-hal-bal/

Vi forventer masser af tilskuere til kampen, og vi er – blandt andet pga. testcenteret – pressede på parkeringskapaciteten i området omkring JYSK park for tiden. Vi opfordrer derfor alle til at komme i rigtig god tid og gerne på gåben, på cykel eller med bus – og til at parkere en lille gåtur fra stadion, hvis man kommer i bil.

Vel mødt på Danmarks smukkeste fodboldstadion til en rigtig topkamp!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen