1. marts 2022

Fanzone med hal-bal!

Hvem husker ikke de legendariske SIF-fester / Hal-bal? Som et kæmpe blast from the past laves der søndag stor fanzone i Silkeborg Hallernes Hal B inden topkampen mod Brøndby IF.

Mange silkeborgensere har masser af minder fra de legendariske SIF-fester i Silkeborg Hallerne, og søndag bringes de til live igen, når der åbnes op for en stor fanzone i Hal B inden topbraget mod Brøndby IF.

– Vi åbner dørene fra klokken 16.00, og så er der ellers gjort klar til hal-bal – denne gang dog for alle aldre. Der bliver stillet en panna-bane op fra Winther Sport & Fritid, hvor man kan teste sine fodbold-skills, og maskotten Theis kigger forbi til selfies – og har billetter til AQUA Akvarium og Dyrepark til de første 150 børn. Kælderslagteren stiller op med den rullende Pita Lounge, og der kan købes øl og vand for en 20er. Dagens KampPartner, Midtjyllands Avis, kommer og fortæller om det nye SportSilkeborg-univers og har gode tilbud og en konkurrence med under armen, og der vil være live musik hele vejen igennem. Endeligt glæder vi os også til at høre fra sportschef Jesper Stüker, der lægger vejen forbi for at fortælle om dagens kamp mod Brøndby, så alt i alt er der lagt op til en stor forfest, inden vi alle sammen kl. 17.15 går på lægterne og støtter drengene i kampen mod Brøndby, siger Fan- og eventkoordinator Camilla Jensen.

Kom og vær med til festen fra klokken 16.00 i Hal B – og ikke mindst til den første rigtige topkamp i Silkeborg i mere end 20 år, når Silkeborg IF tager imod Brøndby IF kl. 18.00. Kom i god tid, kom i rødt og tag halstørklæderne med – få billetter på https://billet.silkeborgif.com/ !!!

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen