1. marts 2022

Trainee-aftale med Lasse Abildgaard

På sin 15-års fødselsdag satte det eftertragtede stortalent Lasse Abildgaard sin underskrift på en trainee-aftale med SIF. Angriberen betegnes som et af de mest lovende talenter i sin årgang.

Lasse Abildgaard fejrede søndag sin 15-års fødselsdag ved at sætte sin underskrift på en trainee-aftale med Silkeborg IF. Lasse Abildgaard spiller for SIFs U17 Liga-hold, selv om han egentlig kun er U15-spiller, og han betegnes som et af de mest perspektivrige angrebstalenter i sin alder i dansk fodbold.

– Det er en stor glæde at have lavet en trainee-aftale med Lasse Abildgaard, som gennem hele vores ungdomselite-forløb har vist sig frem som en meget spændende angriber, der er en sand måltyv og indeholder nogle meget spændende og eftertragtede kompetencer. Han er lidt af en snurretop, der med et lavt tyngdepunkt og hurtige vendinger kan sætte de fleste forsvarsspillere af, og vi har store forventninger til, at han kan fortsætte sin stærke udvikling i vores udviklingsmiljø og på sigt blive en topspiller på højeste niveau for os i SIF, siger talentchef Peter ”PC” Hansen.

Lasse Abildgaard ser ligeledes frem til at jagte fodbolddrømmen yderligere.

– Jeg er glad for og stolt af, at jeg nu har fået en trainee-kontrakt i Silkeborg IF, hvor jeg trives rigtig godt og føler, at jeg har de bedste forudsætninger for at lægge flere lag på mit spil. Jeg har store drømme og ambitioner for fremtiden, og jeg ser frem til at arbejde stenhårdt for at fortsætte min udvikling, så jeg kan opfylde een af drømmene – at spille for SIF i 3F Superligaen, siger Lasse Abildgaard.

Lasse Abildgaard kom til Silkeborg IF fra samarbejdsklubben GFG Voel som 9-årig, og bortset fra en kort afstikker til FC Midtjylland har han været en del af ungdomselitemiljøet i SIF lige siden. Han er som et sjovt kuriosum fætter til den tidligere SIF-spiller Jeppe Okkels, der i dag spiller i svenske Elfsborg. Så sent som i weekenden scorede han to mål mod AGF i U17 Ligaen, hvor SIF vandt med 6-0.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen