2. november 2022

Truppen mod Anderlecht

Torsdag aften gæster den belgiske storklub RSC Anderlecht JYSK park i lidt af en gruppefinale i Conference League-gruppespillet. 24 SIFere er foreløbigt udtaget.

En af de allerstørste kampe i Silkeborg IFs historie venter, når den belgiske storklub RSC Anderlecht gæster JYSK park torsdag aften klokken 21.00 i Conference League-gruppespillets afsluttende runde i Gruppe B – og der er stadig billetter at få!

Status inden kampen er, at West Ham med rent bord og max-point allerede har sikret sig førstepladsen, mens SIF på andenpladsen med seks point har et enkelt mere end Anderlecht. Det betyder, at Silkeborg IF går videre til forårets knock out-runder i tilfælde af både sejr og uafgjort.

Torsdag den 3. november 2022 klokken 21.00 – Conference League Group B, JYSK park
Silkeborg IF – RSC Anderlecht

Kom i god tid, mød op i fanzonen, kom i rødt og vær klar til at give den gas på alle tribunerne! Der må ikke komme Anderlecht-fans til kampen, så der er potentiale til en fuldstændig elektrisk stemning på JYSK park.

Alle opfordres også til at komme på cykel eller gåben, da der vil være begrænsede parkeringsmuligheder foran JYSK park. Der kan også forventes tryk på bodsalget, så få tanket op i god tid.

Man kan blive bedt om at fremvise gyldig billet samt identifikation ved ankomst til området omkring JYSK park på kampdagen.

Alle eksisterende billetholdere opfordres i øvrigt til at give/sælge billetten videre, hvis man selv er forhindret. Vi skal have alle pladser besat til denne helt gigantiske, europæiske aften på et JYSK park, der skal sitre og koge som aldrig nogensinde før!

SIFs cheftræner Kent Nielsen har efter onsdagens formiddagstræning i første omgang udtaget nedenstående 24 spillere til opgøret, hvoraf to vil blive frasorteret på kampdagen. Niclas Holm Pedersen er ude med rygskade og Gustav Dahl med hovedskade, mens Mark Brink er i spil til et comeback.

Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Alexander Busch
Joel Felix
Tobias Salquist
André Calisir
Oliver Sonne
Robin Østrøm
Lukas Engel
Lukas Klitten
Mark Brink
Pelle Mattsson
Stefán Teitur Thórdarson
Mads Kaalund
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Kasper Kusk
Robert Gojani
Sebastian Jørgensen
Anders Dahl
Tonni Adamsen
Nicklas Helenius
Alexander Lind
Søren Tengstedt

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen