3. november 2022

Forlænget fanzone inden Anderlecht-braget

Forud for torsdagens gruppefinale mod Anderlecht forlænges fanzonen samt SIF-shoppens åbningstider – allerede kl. 18.00 begynder festen!

En af de allerstørste kampe i Silkeborg IFs historie venter, når den belgiske storklub RSC Anderlecht gæster JYSK park torsdag aften, og i den forbindelse inviterer SIF til den perfekte prematch-stemning i fanzonen. Fanzonen åbner nemlig allerede kl. 18.00, hvor man til happy hour mellem kl. 18.00 og 19.00 kan købe fadøl til kun 25 kr. stykket – herefter er prisen 40 kr. Imens man nyder de kolde øl, kan man samtidig forkæle sig selv med en af Kælderslagterens lækre pitaer samt kyllingespyd.

Der vil som altid være festlig musik, hygge og god stemning.

SIF-shoppen åbner ligesom fanzonen kl. 18.00. Skal du nå at have fingrene i den populære Europa-trøje, er torsdag formentlig sidste chance, idet den er tæt på at være udsolgt. Det samme gælder de unikke matchday-halstørklæder, som sælges i både SIF-shoppen og fanzonen.

Kom i god tid, kom i rødt og vær klar til at give den gas på alle tribunerne. Man opfordres også til at komme på cykel eller gåben, da der vil være begrænsede parkeringsmuligheder foran JYSK park. Der kan forventes tryk på bodsalget, så få tanket op i god tid. Og kom så, Silkeborg… Vi får brug for massiv støtte til denne helt gigantiske, europæiske aften på et JYSK park, der skal sitre og koge som aldrig nogensinde før!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen