2. november 2022

SIF forlænger med Nicolai Larsen

Silkeborg IF og Nicolai Larsen har forlænget det gode samarbejde med tre år, så den rutinerede keeper er at finde i buret i Søhøjlandet frem til sommeren 2026.

I sommeren 2021 blev Nicolai Larsen hentet på en to-årig aftale fra den franske klub EA Guingamp til dengang netop ny-oprykkede Silkeborg IF. Siden er det blevet til 57 kampe i SIF-trøjen for den 31-årige keeper, som nu har sat sin underskrift på en treårig kontraktforlængelse med SIF.

– Nicolai Larsen har fra day one været en sikker sidste skanse for vores hold, og hans boldfasthed og betydning for vores spillestil kan ikke overvurderes. Det er derfor en meget stor glæde at have forlænget aftalen med ham, og ud over sine åbenlyse kvaliteter som målmand, har han også en stor betydning for vores trup, hvor han er en vigtig kulturbærer, siger sportschef Jesper Stüker.

Nicolai Larsen er en keeper med stor Superliga-erfaring, og han er dansk mester og pokalvinder med AaB i sæsonen 2013/14, hvor han blev kåret som ligaens bedste målmand og modtog Tipsbladets Det Gyldne Bur. Nicolai Larsen debuterede på højeste danske niveau i sommeren 2011 for AaB, efter at han var kommet til klubben som en ung talentfuld målmand fra Lyngby året inden. Efter seks sæsoner og 203 kampe for AaB skiftede han i sommeren 2017 til FC Nordsjælland, hvor han gennem tre sæsoner blev noteret for 57 kampe. I sommeren 2020 tog han på fransk eventyr i EA Guingamp, men vendte hjem til SIF efter en sæson i det franske.

Nu glæder han sig over udsigten til at fortsætte i Silkeborg IF.

– Jeg har været enormt glad for mit skifte til SIF og Silkeborg, hvor både jeg og min familie er faldet rigtig godt til. Jeg trives virkelig godt i klubben og med mine fantastiske holdkammerater i omklædningsrummet, og jeg nyder i stor stil at spille for et hold, der har så kompromisløs en tilgang til spillestilen, og hvor jeg føler, at jeg passer perfekt ind med mine kompetencer, siger Nicolai Larsen og fortsætter.

– Jeg er også glad for det stærke samarbejde med trænerstaben – herunder målmandstræner Oliver Rosengren og mine kollegaer Oscar Hedvall og Aske Andresen, som holder mig på tæerne hver eneste dag. Både spille- og resultatmæssigt er det endda gået langt over forventning, og jeg glæder mig til at bidrage til at fortsætte den generelt meget positive udvikling i Silkeborg IF, lyder det fra Nicolai Larsen.

 

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen