31. oktober 2022

En gigantisk, europæisk aften!

Der er endnu ledige billetter i forskellige kategorier til torsdagens kæmpestore gruppefinale mod RSC Anderlecht. Se her, hvordan du sikrer dig adgang!

En af de allerstørste kampe i Silkeborg IFs historie venter, når den belgiske storklub RSC Anderlecht gæster JYSK park torsdag aften klokken 21.00 i Conference League-gruppespillets afsluttende runde i Gruppe B – og der er stadig billetter at få!

Status inden kampen er, at West Ham med rent bord og max-point allerede har sikret sig førstepladsen, mens SIF på andenpladsen med seks point har et enkelt mere end Anderlecht. Det betyder, at Silkeborg IF går videre til forårets knock out-runder i tilfælde af både sejr og uafgjort.

Kun SIF-fans
Der må ikke komme Anderlecht-fans på JYSK park, og SIF må derfor sælge samtlige billetter til SIF-fans, hvilket har medført, at der pt. er ledige billetter på https://billet.silkeborgif.com/ på det normale udebaneafsnit. Nogle håndfulde belgiske fans havde også købt til Familie-Tribunen, hvorfor der også her nu er ledige pladser, mens UEFA heller ikke skal bruge alle de oprindeligt allokerede billetter, så der også er pladser på Mascot Tribunen for de hurtige.

For at undgå køb af Anderlecht-supportere, udbydes der max 5 billetter pr. køb – og KUN til de brugere, der i forvejen er registreret i billetsystemet. Er man førstegangskøber til en hjemmekamp på JYSK park, skal man rette henvendelse til billetkontoret på 8680 4477. Vi gør derudover opmærksom på, at der på selve billetten kan stå ”Udefans” under sektionsnavn, hvis man har købt til E1/E2 – men der kommer altså kun til at være SIF-fans på lægterne. Endvidere skal det oplyses, at man kan blive bedt om at fremvise gyldig billet samt identifikation ved ankomst til området omkring JYSK park på kampdagen.

Mulighed for køb af loungebilletter
SIF tilbyder igen også den fulde oplevelse for privatkunder med Lounge-billetter og adgang til Norlys Loungen til normalprisen på 800 kr. incl. moms pr. billet. Billetterne indeholder adgang til hygge, kampoptakt og fri mad og drikke i Norlys Loungen – og altså adgang til at se den store kamp i de gode sæder på Jyske Bank-tribunen. Adgang og check-in sker gennem VIP-indgangen ved Café Carlsberg fra klokken 19.30. Har man allerede billet til en anden tribune og ønsker at komme i loungen i stedet, kan man nemt sælge sin oprindelige billet videre eller få refusion – der er mange interesserede, så lav blot en kommentar på SIFs Facebookside. Alternativt, ring til billetkontoret på 8680 4477.

Fanzonen åbner allerede klokken 18.00 – mere info følger. Kom i god tid, kom i rødt og vær klar til at give den gas på alle tribunerne. Man opfordres også til at komme på cykel eller gåben, da der vil være begrænsede parkeringsmuligheder foran JYSK park. Der kan forventes tryk på bodsalget, så få tanket op i god tid. Og kom så, Silkeborg… Vi får brug for massiv støtte, og vi skal have alle pladser besat til denne helt gigantiske, europæiske aften på et JYSK park, der skal sitre og koge som aldrig nogensinde før!

Køb billet på https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen