27. april 2021

Tip og vind brændstof til OK for kr. 1.000,-

KONKURRENCE: Tip på søndagens resultat i kampen mellem FC Fredericia og SIF. Du kan vinde brændstof for kr. 1.000,- til OK sponseret af den nye Kvickly på Viborgvej.

Søndag eftermiddag skal SIF i kamp igen. FC Fredericia tager imod på Monjasa Park i fæstningsbyen i en kamp, hvor der igen står vigtige point på spil for SIF. Efter fredagens sejr over Viborg og Esbjergs nederlag i Helsingør er SIF lige nu i en gunstig position i oprykningskampen. Viborg FF er fortsat nummer et med fire points forspring til SIF, mens Kent Nielsens mandskab på den oprykningsgivende andenplads har syv point ned til Esbjerg på 3. pladsen.

Med seks runder igen er der imidlertid stadig masser af point at spille om, så det handler for SIF om at holde snuden i sporet og fortsætte det gode flow, holdet er i lige nu.

Så spørgsmålet til dig er: Hvad bliver resultatet søndag i Fredericia?

Hvor god er du til at forudsige resultater? Det kan du teste ved at deltage i SIF’s Tip og Vind-konkurrence, hvor det gælder om at forudsige resultatet.

Du deltager ved at klikke her eller på billedet øverst på siden og afgive dit tip i skemaet, der kommer frem.

Tipper du resultatet rigtigt, deltager du lodtrækningen om brændstof til OK doneret af den nye Kvickly på Viborgvej, Silkeborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen