26. april 2021

VIDEO: Tak for opbakningen!

Det blev en herlig fredag aften med SIF-sejr på 2-0 og tilskuere på tribunerne på JYSK park. Tak fordi I kom og støttede. 

Sol, fadøl og pølser, sejr til SIF. Det blev en fantastisk aften, da JYSK park igen måtte lukke tilskuere ind på tribunerne og sponsorer i Norlys Loungen.

Derfor vil SIF gerne takke alle jer, der kom, for jeres højlydte støtte. Det hjalp spillerne på vejen mod sejren.

Kampen var udsolgt i forhold til det antal billetter, der er tilgængelige under de nuværende corona-restriktioner. Vi er meget glade for, at der kom omkring 2.200. Vi kunne godt have været nogle hundreder flere, men ikke alle, der havde sikret sig billet, brugte den.

SIF vil til næste hjemmekamp mod Esbjerg torsdag 6. maj gøre alt, der står i vores magt, for at motivere alle med billet til at komme til fodbold, alternativt henvende sig til SIF på billet@silkeborgif.com, så vi kan sælge billetten til anden side, da vi igen forventer stor interesse for kampen.

SIF sætter billetter til Esbjerg-kampen til salg, så hurtigt som muligt. Download SIF App’en og tak ja til notifikationer, så får du en push-besked straks billetterne er tilgængelige.

Endnu engang: TAK FOR OPBAKNINGEN.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen