27. april 2021

Nu kan du købe billet til Esbjerg-kampen

SIF har netop åbnet for billetsalget til kampen mod Esbjerg næste torsdag. Vær opmærksom på skærpede regler for billetkøb. 

SIF har netop åbnet for billesalget til Esbjerg kampen på sin billet-portal. Da kampen afvikles under den nye lovgivning for tilskuere til kampene i 1. division og 3F Superligaen, er der kun et begrænset antal billetter til salg. Vent derfor ikke for længe, hvis du vil til fodbold på næste torsdag.

Den nye lovgivning kræver også, at hver enkelt billet kan identificeres med navn, mailadresse og mobilnummer. Man kan således ikke bestille flere billetter på samme mail-adresse.

Særlige krav
Der skal på hver billet angives en unik bruger med navn, e-mailadresse og telefonnummer. Dette er et myndighedskrav, da kontaktoplysningerne i tilfælde af smitte skal videregives til Styrelsen for Patientsikkerhed efter epidemilovens §49, stk. 2. Det er desværre lidt bøvlet ved køb af billetter til børn og andre, der ikke har en e-mailadresse, men det er forudsætning for, at vi kan sælge billetter. Så du skal sørge for at tilknytte en unik e-mailadresse til hver billet.

Vi håber på jeres tålmodighed, da dette er en forudsætning for, at vi kan spille fodbold med tilskuere på tribunen på JYSK park.

Corona-pas
Vær også opmærksom på, at det er et krav, at du enten er færdigvaccineret eller har en negativ test, der maksimalt er 72 timer gammel. Der vil være et ekstra sikkerhedstjek udenfor JYSK park, hvor du skal kunne fremvise vaccinepas eller et negativt testresultat samt sygesikringsbevis.

Ud over det er der en række forholdsregler at tage hensyn til under dit ophold på JYSK park, så smittespredning undgås:

  • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid mindst 1 meters afstand til andre personer ved færden ifm. adgang, ophold og afgang.
  • Du skal bære mundbind under dit ophold. Mundbindet må kun tages af, når du sidder på din plads.
  • Sørg for at have vaccinepas eller dokumentation for negativ corona-test klar, når du ankommer.
  • Bliv så vidt muligt på din anviste siddeplads før og under kampen.
  • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
  • Orienter dig om ruten til toiletter, boder m.v.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere mv.
  • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med personer.
  • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

Og når det er sagt: VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG PÅ JYSK park på næste torsdag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen