8. april 2018

Tilfreds med moralen – ked af resultatet

Tilfreds med moralen – ked af resultatet

Peter Sørensen var langt fra tilfreds med indsatsen i 1. halvleg, men mente, at SIF’erne viste moral ved at rejse sig efter pausen.

SIF var som forvandlet, da spillerne løb ind på Ceres Park i søndagens kamp mod AGF. Bagud 1-0 havde spillerne siddet i omklædningsrummet og blevet enige om, at der skulle ske noget. Det gjorde der. SIF dominerede, fik udlignet, men måtte alligevel se Martin Pusic score sejrsmålet for AGF kort før tid.

– 1. halvleg var for dårlig, men efter pausen kommer vi ind i kampen og kunne også have scoret mere end det ene mål, det blev til. Derfor er jeg tilfreds med 2. halvleg, og hvis vi var startet på samme måde, kunne kampen have fået en anden udgang, sagde Peter Sørensen efter nederlaget, der blev en realitet med Martin Pusic sejrsmål til 2-1 for AGF i det 87. minut.

– Efter at have været for dårlige i duel- og pasningsspil og efter at have mistet for mange bolde i 1. halvleg, viste vi god moral fra starten af 2. halvleg. Vi overtog kampen og udligner. At de scorer til sidst og dermed sikrer sig sejren, er jeg naturligvis rigtig ked af, fortsatte Sørensen.

Peter Sørensen forsøgte sig ellers med en uortodoks indskiftning af Dennis Flinta 20 minutter før tid. Den normale centralforsvarer kom ind som erstatning for Gustaf Nilsson helt i front. Og det var en planlagt plan B.

– Vi har prøvet at se ham an som angriber under træning i ugens løb, hvor han har vist sig god i nærkampe og i Han så ud til at kunne være en løsning, selv om det i dag ikke så ultimativt ud, sagde Peter Sørensen, der samtidig var bevidst om, at situationen i puljen ser svær ud nu. Hobro og AGF har syv point mere end SIF på puljens første- og andenplads, der udløser overlevelse og playoff kampe om en europæisk plads.

– Vi må gå ud og slå Hobro to gange. Det tror jeg på, at vi kan, slog Peter Sørensen fast med henvisning til de to næste kampe. Mandag i næste uge møder SIF Hobro på DS Arena med “returkamp” på JYSK park tre dage senere, torsdag den 19. april kl. 18.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen