24. august 2018

Maholli: Tiden er kommet til sejr på JYSK park

Maholli: Tiden er kommet til sejr på JYSK park

Shkodran Maholli fik åbnet sin målkonto i SIF mod Viborg i onsdags. Nu glæder han sig til endnu en kamp på JYSK park, når Næstved kommer på besøg søndag kl. 13.45.

Shkodran Maholli er kommet til SIF for at løse klubbens angriber-problem. I de første tre kampe er han kommet til pæne chancer, men målet har manglet. Det kom i onsdagens opgør mod Viborg, da han scorede et typisk forward-mål på en ripost efter et Jeppe Okkels-skud.

– Det var vigtigt. Jeg er kommet til mange muligheder, jeg har misset. Nu fik jeg et enkelt mål – og alle mål tæller. Jeg har nu ikke været bekymret, for jeg er hele tiden kommet til chancer, så det skulle nok komme på et tidspunkt. Nu håber jeg, at der kommer flere, siger Shkodran Maholli om at score sit første mål i den røde SIF-trøje.

Hans rolle på holdet er blevet lidt anderledes med Michael Hansens ankomst, end han er vant til.

– Det føles godt med den nye træner. Han vil have mig mere i boksen, Jeg plejer at gå lidt længere tilbage i banen, så det er nyt for mig. Men det er fint, jeg er 9’er og skal lave mål, selv om der selvfølgelig også er andre, der skal bidrage med det, siger han og ser frem til søndagens kamp mod Næstved, den anden i træk på JYSK park.

– Det er sjovt at spille kampe i et tæt program, og jeg glæder mig til at spille for vores hjemmepublikum igen. Nu er det på tide, vi får en sejr på JYSK park, slår han fast efter at sæsonens første tre kampe på hjemmebane er endt med et uafgjort resultat og to nederlag.

SIF-Næstved har kickoff kl. 13.45 søndag. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen