25. august 2018

Ung SIFer: Vi skal kun fokusere på os selv

Ung SIFer: Vi skal kun fokusere på os selv

Der er fuld tiltro til egne i evner hos de unge i SIF-truppen, som søndag håber på en kamp, hvor SIF-holdet kommer til at være i den dominerende rolle.

Søndag kommer Næstved BK på besøg på JYSK park. Oprykkerholdet udmærkede sig i sidste spillerunde ved at besejre topholdet i NordicBet Ligaen, HB Køge, med 1-0. Et resultat som dog ikke får et par af SIFs unge spillere til at ryste på hånden.

– Det er ikke dem, vi skal fokusere på. Jeg synes, at vi skal fokusere på os selv, hvad vi kan gøre for at slå Næstved. Det bliver forhåbentlig en kamp, hvor vi har bolden meget, og hvor vi dominerer, og hvor Næstved kommer til at stå lidt dybt, lyder analysen fra Sebastian Jørgensen, som i kampen mod Viborg i onsdags fik sin første startplads i liga-sammenhæng.

En anden der også har bidt sig fast i startopstillingen er Mads Emil Madsen, som også håber på et dominerende SIF-hold.

– Det er en modstander, som vi skal slå ligesom alle de andre hold i ligaen. Så er det en modstander, som måske kommer til at stå lidt lavt, og et hold som vi kommer til at have bolden meget imod, så vi skal bare ud og spille vores eget spil, fortæller midtbanespilleren, som i kampen mod Viborg var omgivet af tilsvarende unge holdkammerater, som i høj grad har fået chancen indtil videre under cheftræner Michael Hansen.

– Det er lidt specielt. Nogle gange når man kigger sig lidt omkring, så kan man godt tænke, om det er en U19-kamp, eller hvad er det lige, der foregår. Men det er lækkert, og der er mange, som man har spillet med i lang tid. Det giver et godt sammenspil, fortæller Mads Emil Madsen.

Har du ikke billet til kampen på søndag, så kan du købe den her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen