24. oktober 2018

Th. Langs elever skaber stemning på søndag

Th. Langs elever skaber stemning på søndag

8. klasse på Th. Langs skole i Silkeborg har i de seneste uger arbejdet med “projekt stemning på JYSK park.” Søndag indtager de Den Røde Tribune til kampen mod Hvidovre.

Der kommer ekstra knald på stemningen fra Den Røde Tribune, når Hvidovre søndag kommer på besøg på JYSK park. I de seneste uger har 8. klasses-eleverne på Th. Langs Skole i Silkeborg arbejdet med at skabe aktiviteter, der skal gøre tilskuer-oplevelsen til søndagens kamp festlig. Det sker med sange og konfetti inde på stadion og masser af aktiviteter i Fanzonen ved Café Carlsberg i timerne op til kickoff kl. 13.45.

Samarbejdet mellem Th. Langs Skole og Silkeborg IF er et led i skolens filosofi om at skabe projektforløb for eleverne i samarbejde med byens erhvervsvirksomheder. I det konkrete projekt lærer eleverne noget om projekt-skabelse og -ledelse, mens SIF får skabt stemning omkring fodbolden på JYSK park. Et samarbejde med to vindere.

Tre forskellige grupper
Eleverne i 8. klasse har været delt op i tre forskellige grupper, der har haft hver sit ansvarsområde. En gruppe er ansvarlig for optakt, en anden for aktiviteter i fanzonen og en tredje for stemning på tribunen.

– Det har været spændende at arbejde med, og nu er vi rigtig spændte på, hvad folk synes om det, vi vil lave på søndag, siger Hieu Nhat og Oliver Kongslev fra optaktsgruppen.

Deres gruppe står for at aktivere de 1.000 billetter til Den Røde Tribune, som SIF har stillet til rådighed for eleverne. Omkring halvdelen af billetterne er fordelt til klassekammerater og deres venner samt 200 fodboldinteresserede på Th. Langs Skole. De har også uddelt billetter til eleverne på Talent Team på Sølystskolen, og så kommer der opslag på elevernes facebook-sider og lignende for at få masser af unge mennesker på Den Røde Tribune. For at motivere til tidlig ankomst vil eleverne også uddele goodiebags til de 100 første, der møder op.

Lykkehjul og keglespil
I Fanzone-gruppen har fem piger arbejdet med sjove aktiviteter for alle i timerne op til kampen. Her vil der være lykkehjul, tombola, pannabane, 360 graders bane, keglespil med fodbolde, hastighedsmåler, ansigtsmaling og måske en flødebollemaskine. I Fanzonen kan der vindes kage og forskellige SIF-souvenirs.

– Vi begyndte med en brainstorm for alle i klassen, og så har vi efterfølgende snævret tingene ind til nogle konkrete aktiviteter. Det har været en lærerig proces, siger Nanna Rose Kristensen og Maria Brygger Rasmussen fra Fanzone-gruppen.

I den sidste gruppe, den der har arbejdet med stemningen på Den Røde Tribune, er der gang i at indøve en slagsang, eleverne har planer om at fyre konfetti-rør af ved indløb – dog ikke ind på banen, men hen over menneskehavet på tribunen – og så har de haft kontakt til SIF’s officielle fanklub, SIFosis, for at kunne synge med på de sange, de vil afsynge undervejs i kampen.

– Nu håber vi bare, at folk tager godt imod det, siger Mads Mortensen og Emma Rohde fra stemningsgruppen.

Kom på JYSK park på søndag og bliv en del af stemningen. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen