23. oktober 2018

Formstærkt Hvidovre-hold – og et kært gensyn

Formstærkt Hvidovre-hold – og et kært gensyn

Hvidovre kommer til JYSK park med to friske sejre. I staben kan klubben præsentere en kær ven af SIF.

Søndag kommer Hvidovre på besøg til efterårets næstsidste SIF-kamp på JYSK park. Efter fire point i to svære udekampe mod HB Køge og Viborg er SIF for alvor kommet med i topstriden, men topkampen er tæt, så der står tre vigtige point på spil i søndagens kamp. Hvidovre kommer med masser af selvtillid efter to sejre i træk, 5-1 over Thisted og senest 2-0 over HB Køge, så Michael Hansens mandskab skal finde samme arbejdsiver og spilleglæde frem, som man har set i de seneste to kampe.

Også SIF er inde i en god periode med stabil pointhøst. Siden Michael Hansen overtog cheftræner-posten har SIF spillet 11 kampe og vundet de syv, mens den seneste mod Viborg endte uafgjort. 22 point i 11 kampe og et point-gennemsnit på 2,0 vidner om stabilitet, der kan fastholde SIF’s plads i topstriden. Lige nu ligger der tre klubber lige efter Viborg. SIF, Fredericia og HB Køge har 23 point, mens Viborg har 26 på førstepladsen. Fredericia og Viborg mødes torsdag aften i en udsat kamp fra 13. runde.

Søndagens kamp byder på et kært gensyn med et af SIF-koryfæerne fra 90’erne, dog ikke på banen. Peter Lassen er i dag ansat som salgs- og sportschef hos søndagens modstander, men i sæsonerne 1998-2001 huserede han i Superligaen for SIF og dannede en frygtet angrebsduo med Henrik “Tømrer” Pedersen. I 58 superliga-kampe scorede han 29 mål og blev liga-topscorer i sæsonen 1999/2000. I 2001 indstillede han karrieren på grund af en skade.

Kom til kamp på JYSK park søndag. Det er årets næstsidste chance. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen